2014-10-24 00:38:08
Φωτογραφία για “Big Baby” του Frank Moher , 2Η Χρονιά παραστάσεων
Το θεατρικό σχήμα ομάΔα , φέρνει στη σκηνή του «θεάτρου Κάτω απ’ τη Γέφυρα» ένα παράξενο, μεγάλο μωρό. Στην κούνια του κρύβει ένα «συγνώμη» κι ένα «σ’ αγαπώ». Διαπιστώνει πως ο κόσμος είναι ένα συναρπαστικό μέρος και πως κάποιες φορές θα πρέπει να δεχόμαστε τα πράγματα όπως είναι και να πηγαίνουμε παρακάτω γιατί η ζωή δεν περιμένει.

Το θεατρικό έργο «Big Baby» του καναδού συγγραφέα και δημοσιογράφου Frank Moher, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το θεατρικό σχήμα ομάΔα , σε μετάφραση και σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου τον χειμώνα του 2014 στο θέατρο «Αλκμήνη» και σημείωσε μεγάλη επιτυχία , συμπληρώνοντας 18 παραστάσεις . Παρουσιάστηκε επίσης στο «Θέατρο Κρήτης» στο Ηράκλειο Κρήτης για τρεις sold out παραστάσεις. Το έργο , γραμμένο το 2004, είναι μια «μαύρη» κωμωδία που συγγενεύει με το θέατρο του παραλόγου. Ο Frank Moher είναι πολυβραβευμένος συγγραφέας και έργα του έχουν παιχτεί σε θέατρα σε όλο τον κόσμο από την Καλιφόρνια και το Τορόντο έως το Τόκυο και το Κόσσοβο. Στην Ελλάδα παίζεται έργο του πρώτη φορά.


Υπόθεση :

Η Λιζ και η Νταίϊζη ζουν σε μια πολυκατοικία κάποιας καλής συνοικίας του κέντρου, κάποιας μεγαλούπολης. Δέχονται την επίσκεψη ενός νέου άντρα, του Άλεξ, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι κάποιος που δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι… όταν θα φύγει έτσι απότομα όπως ήρθε, οι ζωές των δύο γυναικών θα έχουν αλλάξει για πάντα.

Big Baby του Frank Moher

«Θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα» Πλατεία ΗΣΑΠ, Νέο Φάληρο

Τηλ.: 2104816200

Από 2 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 19:00

Παίζουν : Τερέζα Κρητικού, Ιωάννα Μπακαλάκου, Ιωακείμ Κάσδαγλης,

Μετάφραση/Σκηνοθεσία : Ιωάννα Μπακαλάκου

Μουσική : Σοφία Κουρτίδου

Κοστούμια/ Σκηνικά : Βασιλική Σύρμα

Φωτισμοί : Απόστολος Στράντζαλης

Φωτογραφίες: Αγγελική Αναγνωστοπούλου

Γραφιστική επιμέλεια : Παντελής Χατζηιορδάνογλου

Videoart : Μ - word – Μιχάλης Ευθυμίου

Ηθοποιοί videoart : Αγγελική Αναγνωστοπούλου, Ιωακείμ Κάσδαγλης

Βοηθοί Σκηνοθέτη : Τερέζα Κουίκ

Hairstyling: Ιωακείμ Κάσδαγλης

Μακιγιάζ : Τερέζα Κρητικού
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ