2014-10-24 02:06:06
Φωτογραφία για Μια εισαγγελική πρόταση σε μορφή μυθιστορήματος - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
746 σελίδες γεμάτες αντιφάσεις και ψεύδη και χωρίς κανένα στοιχείο. Θριαμβευτική η υποδοχή της προτάσεως Ντογιάκου από τους “νταβατζήδες” Ήταν Πέμπτη 16 Οκτωβρίου του 2014 και ξαφνικά κατέθεσε την πρότασή του ο Εισαγγελέας Ντογιάκος. Πολύ “κατάλληλος” πολιτικά ο χρόνος, απόλυτα εναρμονισμένος με τα κυβερνητικά σχέδια. Μη ξεχνάμε ότι ήταν η ημέρα όπου κατέρρεε το= Χρηματιστήριο, τα επιτόκια δανεισμού της χώρας είχαν φτάσει στα ουράνια και με δύο λόγια το success story της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατέρρεε κυριολεκτικά. Πιο ωραίο δώρο για τους “νταβατζήδες”, προκειμένου να προβούν σε μία επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης δεν υπήρχε! Έτσι, σε χρόνο μηδέν, σε όλα τα κανάλια των “νταβατζήδων”, στα οποία είχαν μοιράσει και φωτογραφία του Εισαγγελέα Ντογιάκου, άρχισαν να μεταδίδονται αποσπάσματα από την πρότασή του, χωρίς κανέναν φυσικά αντίλογο, αφού γνωρίζουμε πόσο “δημοκράτες” είναι οι διώκτες μας.


Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μυθιστόρημα γεμάτο ψευδολογίες και αντιφάσεις χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο ομιλεί γενικά και αόριστα και πλήττει καίρια την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη.

Εις ό,τι με αφορά, η βασική κατηγορία εναντίον μου είναι ότι διευθύνω μία “εγκληματική οργάνωση”. Ας δούμε όμως τι χαρακτηριστικά αναφέρει περί τούτου η πρόταση: “Σύμφωνα με  τα στοιχεία  της δικογραφίας , ο  συγκεκριμένος  κατηγορούμενος, κατά τη δεκαετία  του 1980, συγκρότησε μαζί με άλλους, των οποίων η ταυτότητα  δεν εξακριβώθηκε κατά την ανάκριση, ούτε αυτός έχει κατονομάσει  ποτέ,  την οργάνωση «ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ», ως κλειστή τότε ομάδα  και  έκτοτε, μέχρι  και  σήμερα, συμμετέχει σε  αυτή συνεχώς  και  αδιαλείπτως. Η οργάνωση αυτή μετεξελίχθηκε σε πολιτικό σχηματισμό – κόμμα  και στη συνέχεια, οπωσδήποτε από το έτος  2008 και  μετά, εμφάνισε προδήλως τα στοιχεία της εγκληματικής οργάνωσης.”

Μόνο από το απόσπασμα αυτό καταδεικνύεται η αοριστία, η προχειρότητα και η εμπαθής προσπάθεια να καταστώ κατηγορούμενος χωρίς στοιχεία! Αναφέρει ότι ιδρύθηκε η “εγκληματική οργάνωση” από το ’80 (όταν και πράγματι εκδόθηκε το πρώτο περιοδικό Χρυσή Αυγή) και ξαφνικά απέκτησε εγκληματική δράση μετά από 28 ολόκληρα χρόνια! Φυσικά και γνωρίζουν ποιοι ήσαν στην Χρυσή Αυγή της δεκαετίας του ’80, αφού υπάρχουν και τα ονόματα και οι υπογραφές στο περιοδικό, αλλά δεν ασχολούνται με το θέμα, γιατί γνωρίζουν πως εάν αναζητήσουν στοιχεία θα διαψευστεί κυριολεκτικά το κατηγορητήριό τους. Σε όλες τις περιπτώσεις σχετικά με την κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”, δεν υπάρχει απάντηση στο πότε, πως και που και ακόμη δεν ορίζεται ο σκοπός της “εγκληματικής οργανώσεως”. Και όμως, αυτό το κείμενο το οποίο δεν θυμίζει εις ουδεμία των περιπτώσεων νομικό έγγραφο, το υποδέχθηκαν με θριαμβολογίες τα κανάλια των “νταβατζήδων” χωρίς να μας δώσουν την δυνατότητα βεβαίως μέσω ενός εκπροσώπου μας να απαντήσουμε στην πολιτική σκευωρία.

Βασικό στοιχείο της “ενοχής” μου, οι δημόσιες ομιλίες μου. Οι τρεις από τις πέντε σελίδες του κατηγορητηρίου που με αφορούν είναι αφιερωμένες σε δημόσιες ομιλίες μου! Χαρακτηριστικά σας παραθέτω τα παρακάτω από την εισαγγελική πρόταση:

"δ)  Το βράδυ των εκλογών  της 17-6-2012, απευθυνόμενος σε οπαδούς του κόμματός του, μετά την έκδοση των εκλογικών  αποτελεσμάτων, δήλωσε «Είμαστε στρατιώτες, είμαστε πειθαρχημένοι, είμαστε  Χρυσαυγίτες.  Είστε  σαν στρατός πειθαρχημένος… Ευχαριστώ  τα παιδιά με τα μαύρα». Την ίδια δήλωση επανέλαβε και στις  20-10-2012 , στη Γιορτή της νεολαίας του κόμματος στο  Γουδί  ε)  Στις 15-1-2012, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του κόμματος, στην περιοχή της Αρτέμιδας Αττικής, δήλωσε «Για τους προδότες αυτός ο τόπος είχε μία αποστολή , έναν προορισμό, την κρεμάλα στ) Το έτος 2012, σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην Πλατεία  Κολοκοτρώνη, μεταξύ των άλλων, διεκήρυξε  στους οπαδούς  και στα μέλη του  κόμματος «Θα φτάσουμε  ως  τις εκλογές. Θα  υπάρχουν τα ψηφοδέλτιά μας σε κάθε εκλογικό τμήμα  της χώρας για να εκφραστεί ο λαός. Και ότι θα συμμετάσχουμε στις εκλογές δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε  τις αρχές μας σε ουδεμία των περιπτώσεων… Μπαίνοντας στη Βουλή  δεν  θα αλλάξουμε, δεν θα σας προδώσουμε. Εάν σήμερα χωρίς τη Βουλευτική ασυλία  μπορούμε  να κάνουμε όσα κάνουμε, με τη  βουλευτική  ασυλία  θα  κάνουμε  πολύ περισσότερα. »  ζ)  Στις 2-6-2009, στην Αθήνα, στην πλατεία  Κολοκοτρώνη, σε προεκλογική συγκέντρωση «Και όταν γίνουμε εμείς οι δυνατοί , θα είμαστε ανελέητοι. Αν χρειαστεί λερώνουμε τα χέρια μας, αν χρειαστεί δεν είμαστε δημοκράτες. Για την πατρίδα, γιατί πάνω  απ’ όλα  είναι η πατρίδα. Ούτε οι θεσμοί, ούτε τίποτα άλλο»  η) Στις 24-11-2011,  στα γραφεία του κόμματος «Όχι πως πιστεύω στις εκλογές. Δεν παριστάνω το δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι, αλλά αυτόν τον τρόπο έχουμε να πολεμήσουμε , αυτόν χρησιμοποιούμε »

Από την τελευταία και μόνο πρόταση των αποσπασμάτων που σας παρέθεσα καταδεικνύεται ότι ο αγώνας της Χρυσής Αυγής ήταν ένας νόμιμος πολιτικός αγώνας, αφού όπως δηλώνω χαρακτηριστικά “αυτόν τον τρόπο έχουμε να πολεμήσουμε, αυτόν χρησιμοποιούμε”. Μόνο και μόνο από την πρόταση αυτή αποδεικνύεται ότι πρόκειται για μία δίωξη φρονήματος, πρόκειται για μία πολιτική σκευωρία την οποία έστησε το παρακράτος του Μαξίμου και βεβαίως την υιοθέτησαν πλήρως και την προωθούν τα κανάλια των “νταβατζήδων”.

Γνωρίζουμε σε ποιο κράτος ζούμε, γνωρίζουμε ότι ένα ολόκληρο καθεστώς έχει στραφεί εναντίον μας, μας πολεμά με διαδικασίες καταφανώς παράνομες. Γνωρίζουμε ότι αυτό που ονομάζεται ελληνικό κράτος δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας με κάποιες διεφθαρμένες φαμίλιες να δοιικούν με τρόπο γκανγκστερικό την χώρα και να έχει κάθε μία από αυτές τους δικούς της οικόσιτους δημοσιογράφους και βουλευτές Πληρώνουμε το ότι είμαστε ασυμβίβαστοι, το ότι με την διαφθορά και την διαπλοκή δεν  πρόκειται να έλθουμε στην οποιαδήποτε συναλλαγή. Και θα συνεχίσουμε ασυμβίβαστοι τον αγώνα γιατί όπως είπε και ένας μεγάλος ποιητής όποιος δεν κάνει θυσίες για τις Ιδέες του ή οι Ιδέες του δεν αξίζουν ή αυτός!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, παραμένουμε όρθιοι μέσα από τα κελιά της φυλακής μας συνεχίζουμε τον Αγώνα. Η φυλακή για μας είναι τιμή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ