2014-10-24 13:18:15
Φωτογραφία για Ασφαλιστές Δυτικής Ελλάδας: Παρέμβαση για την ασφάλιση μέσω πιστοποιημένων διαμεσολαβητών
"Η Ενωση επαγγελµατιών ασφαλιστών Ν∆ Ελλαδος επιθυµεί να επισηµάνει στο καταναλώτικό κοινό τη σπουδαιότητα της ασφαλισης µέσω πιστοποποιηµένων ασφαλιστικών διαµεσολαβητών σε σχέση µε τα υπολοιπα εναλλακτικά δικτυα πωλήσεων οπως ασφάλιση µέσω διαδικτύου, ασφάλιση σε καταστήµατα τραπεζών. Η ορθή ενηµέρωση, η απόλυτη διαφάνεια, η κατανοήση των εκάστοτε αναγκών των πελατών και η εξευρεση της καλύτερης δυνατής λύσης επιτυχάνεται µονο µέσω των ασφαλιστικών διαµεσολαβητώνπου µέριµνούν για διαφύλαξη των συµφερόντων κάθε πελάτη χωριστά.

Οι διαµεσολαβητές ειναι αυτοι οι οποιοι θα βρεθούν δίπλα στον πελάτη τη στιγµή της επελευσης κάποιας ζηµιάς µε το υψηλό επιπεδο τεχνογνωσίας το οποίο διαθέτουν.

Πάραλληλα, επιθυµούµε να διαβεβαιώσουµε το καταναλωτικό κοινό οτι στα γραφεία των ασφαλιστικών διαµεσολαβητών µπορει να επιτευχθεί ασφάλιστρο σηµαντικά καλύτερο σε σχέση µε τις τιµές που διαφηµιζονται σε τυπο και τηλεοραση αναφεροντας χαρακτηριστικά « Ασφαλιση αυτοκινητου απο Χ€ εξάµηνο». Η διαφηµιζοµενη τιµη δε µπορεί να ισχύσει παρά µονο σε πολύ ειδικές και συγκεριµένες περιπτώσεις.

Τα µέλη της Ενωσης επαγγελµατιών ασφαλιστών Ν∆ Ελλαδος ειναι πάντα ετοιµα να προσφέρουν τις καλύτερες υπήρεσίες τους µε συνέπεια, υπευθυνότητα και σεβασµό απέναντι στον πελάτη.

Για οποιοδήποτε ερώτηµα παρακαλούµε επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διευθυνση: [email protected]".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προαναγγελία ανεξαρτησίας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προαναγγελία ανεξαρτησίας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ