2014-10-24 13:24:21
Φωτογραφία για Κακή βραδιά για την Ελλάδα στο Europa League: Ηττες για Αστέρα και ΠΑΟΚ - Ισοπαλία στο τέλος για ΠΑΟ
Μόνο ο Παναθηναϊκός (και αυτός στα τελευταία λεπτά) κατάφερε να κερδίσει κάτι από τις σημερινές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για το Europa League, καθώς, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ γνώρισαν οδυνηρές ήττες.

Απότομη προσγείωση για τον Αστέρα

Το έργο του Αστέρα Τρίπολης ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο απέναντι στην Τότεναμ, στο Λονδίνο, ωστόσο η προσγείωση ήταν πολύ απότομη. Η ομάδα της Τρίπολης έχασε με το βαρύ 5-1 από τους «πετεινούς», που σκόραραν τα τέρματά τους με τους Κέιν (13΄, 75΄, 81΄) και Λαμέλα (29΄, 66΄), ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Μπαράλες στο 89΄.

Με το ζόρι αλλά ελπίζει ο ΠΑΟ

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μαζέψει στο τέλος τον πρώτο του βαθμό στο φετινό Europa League, φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Το γκολ του Ντεπάι στο 43΄ έβαλε μπροστά την ολλανδική ομάδα, αλλά στο 87΄ ο Καρέλης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, κρατώντας «ζωντανό» το «τριφύλλι» στην υπόθεση πρόκριση.

Νέα ήττα και περιπέτειες για τον ΠΑΟΚ

Το απόλυτο μετά από 3 αγωνιστικές στον 11ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έχει η Φιορεντίνα, η οποία νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Για το «δικέφαλο» του Βορρά ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα και πρώτη εντός έδρας στον θεσμό. Το γκολ των «βιόλα» πέτυχε στο 38΄ ο Βάργκας.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ