2014-10-24 15:02:24
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Yahoo Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Η μεγάλη εμφάνιση του Ρομπέρτο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, του έχει χαρίσει δικαιωματικά μια θέση στην καλύτερη 11άδα από την ιστοσελίδα της UEFA, όπως σας ενημερώσαμε.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη που αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές κάθε αγωνιστικής, καθώς το ίδιο κάνει και το Yahoo, το οποίο δεν ήταν δυνατό να μην συμπεριλάβει τον Ισπανό τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων στους καλύτερους έντεκα της τρίτης ημέρας του Champions League.

Ενδεικτικό το δημοσίευμα... «Ο Ρομπέρτο έσωσε τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός απομάκρυνε το σουτ του Αλβάρο Μοράτα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, διατηρώντας το 1-0 και τη νίκη επί της Γιουβέντους», γράφει, ενώ στα στατιστικά που υπάρχουν δίπλα από το όνομά του και εξηγούν τους λόγους που του χάρισαν θέση στην καλύτερη 11άδα, σημειώνεται «Τέσσερις επεμβάσεις και νίκη 1-0 επί της Γιουβέντους».

Οι υπόλοιποι δέκα της καλύτερης αγωνιστικής της τρίτης αγωνιστικής του Champions League, είναι οι: Ντονάτι (Λεβερκούζεν), Καρλάο (ΑΠΟΕΛ), Γκιμπς (Άρσεναλ), Ρόμπεν (Μπάγερν), Μόντριτς (Ρεάλ Μ.), Ρόις (Ντόρτμουντ), Κόκε (Ατλέτικο), Αντριάνο (Σαχτάρ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μ.), Ομπαμεγιάνγκ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ