2014-10-24 21:51:27
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη με το Δήμαρχο Λεμεσού με επίκεντρο το Καρναβάλι
Τον Δήμαρχο Λεμεσού, Ανδρέα Χρίστου, υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και οι δύο Δήμαρχοι, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να καταλήξουν, στο πώς μπορεί να συνεχιστεί και να επεκταθεί η συνεργασία, που ξεκίνησε το 2002, με την αδελφοποίηση των δυο πόλεων.

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν για τους τρόπους συνεργασίας των δύο πόλεων σε πολιτιστικό κυρίως επίπεδο, κάτι που αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθεί σε επόμενες συναντήσεις.

Η πρώτη αυτή συνάντηση του Δημάρχου Λεμεσού με τον νέο Δήμαρχο Πατρέων, επικεντρώθηκε στο Καρναβάλι της Πάτρας, στο πώς θα επιτευχθεί η σύσφιξη της συνεργασία του με το Καρναβάλι της Λεμεσού και ειδικότερα στο πώς μπορούν να γίνουν πολιτιστικές ανταλλαγές σχημάτων, εκδηλώσεων, εκθέσεων και καρναβαλικών κατασκευών, αλλά ανταλλαγή καρναβαλικού τουρισμού.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πολιτιστικός Λειτουργός του Δήμου Λεμεσού, Κλέωνας Αλεξάνδρου, ο Αντιδήμαρχος Πατρέων Παναγιώτης Μελάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας Νίκος Χρυσοβιτσάνος, ο Προέδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Πάτρας Βασίλης Θωμόπουλος και ο Εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, Ανδρέας Αντωνόπουλος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ