2014-10-25 13:24:37
Φωτογραφία για Η Μάρω Λύτρα σπάει τη σιωπή της – Οι μπηχτές και ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα και το παράπονο!
Η Μάρω Λύτρα έδωσε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι του Μόντρεαλ και μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούσαν όλους όσους την αγάπησαν και την στήριξαν εδώ, στην Ελλάδα! Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε, να εγκαταλείψει την καριέρα της στην χώρα μας και να επιστρέψει στον Καναδά. Επίσης, μίλησε για την νέα της επαγγελματική ιδιότητα, αυτή της νοσηλεύτριας, έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας δημιουργήθηκαν, αφ' ότου έφυγε από την χώρα μας και αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

«Πέρασαν δυο χρόνια προκειμένου να πάρω την απόφαση να γυρίσω στον τόπο μου, στο Μόντρεαλ... Με τόση καριέρα και μου έλειπαν οι δικοί μου» είπε αρχικά.

«Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα απογοητευμένη στην Ελλάδα. Ήμουν μια κοπέλα με διαφορετική νοοτροπία... Ήταν η πιο σωστή απόφαση που πήρα, είχα κουραστεί, η νύχτα έχει αλλάξει... Έφυγα την κατάλληλη στιγμή πριν την κρίση»! Η Μάρω μίλησε για το Fame Story, που όπως είπε είναι δίκοπο μαχαίρι μιας και σε έχουν σαν προϊόν και δεν δίστασε να πει πως δεν μιλά με κανένα παίκτη από το ριάλιτι και όλα μπροστά στη κάμερα φαίνονται μια χαρά... Η Μάρω αναφέρθηκε και στη νέα της δουλειά, που εργάζεται σε φαρμακείο και έχει μάλιστα και δίπλωμα «νοσηλευτικής»!

Τέλος εξέφρασε ένα παράπονο στην τηλεοπτική εκπομπή... Δεν έχει κανένα της cd!

Πηγή: gossip-tv
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ