2014-10-25 13:42:05
Φωτογραφία για Ο ΠΑΡΝΤΟ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ!
Ο Ούρκο Πάντο αποκαλύπτει στο "Gazzetta.gr" τις σκέψεις του για την αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ εκτιμά πως ο Ρομπέρτο θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Για δύο χρόνια ο Πάρντο φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού και ενώ έχει θητεύσει και στον Ηρακλή στην Ελλάδα. Ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας που έχει πάρει γεύση από τα παιχνίδια των δύο "αιωνίων" αντιπάλων και αγωνίζεται από το 2011 στον ΑΠΟΕΛ θυμήθηκε το κλίμα από τα... κλάσικο της Σούπερ Λίγκας ενώ εκτίμησε πως ο top γκολκίπερ Ρομπέρτο -όπως τον χαρακτήρισε- θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

- Ούρκο πέρασαν χρόνια από τότε που έφυγες από τον Ολυμπιακό, όμως συνεχίζεις να παρακολουθείς το ελληνικό πρωτάθλημα και την πρώην ομάδα σου. Πως περιμένεις το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό;

Είναι αλήθεια πως πρόκειται για το πιο μεγάλο ματς στην Ελλάδα και ένα από τα πιο σπουδαία γενικότερα. Παιχνίδια που αξίζει να τα παρακολουθείς και που θέλουν όλοι να τα δουν. Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι και πιστέψτε με ξέρω πολύ καλά το πως είναι να το ζεις και να παίζεις σε αυτό έχοντας παίξει στον Ολυμπιακό. Εγώ αυτό που εύχομαι είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού να μπορέσουν να απολαύσουν και να διασκεδάσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη.


- Τι εικόνες έχεις εσύ από αυτά τα παιχνίδια;

Πολύ πάθος, γεμάτο γήπεδο, ενέργεια στο... φουλ και υπερηφάνεια για την φανέλα και την ομάδα. Η ατμόσφαιρα και ο κόσμος είναι κάτι που δεν ξεχνάς ποτέ.

- Ποιός θεωρείς πως έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσει;

Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Θα είναι ένα αμφίρροπο ντέρμπι, όπως γίνεται πάντα. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις.

- Σε ρωτάω με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός προέρχεται από την μεγάλη νίκη του με την Γιουβέντους.

Ισχύει αυτό που λες. Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σημαντική νίκη και δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τον ανάλογο αγωνιστικό ρυθμό ενώ ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται τόσο καλά αυτόν τον καιρό. Όμως όταν μιλάμε για τέτοια ματς και για τέτοια ντέρμπι είναι όλα ανοιχτά. Θέλει πάντα προσοχή.

- Κλείνοντας θα ήθελα να σε ρωτήσω για τον Ρομπέρτο με αφορμή και την τελευταία του εμφάνιση.

Είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ. Αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας. Έχει δουλέψει πολύ για να πετύχει και έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

- Φαντάζομαι πως τον γνωρίζεις από την Ισπανία. Πως τον βλέπεις συνολικά;

Ναι τον ξέρω από το ισπανικό πρωτάθλημα. Εδώ και αρκετά χρόνια και σίγουρα αρκετά πριν πάει στον Ολυμπιακό. Έκανε ένα πολύ καλό ματς με την Γιουβέντους όμως πιστεύω πως μπορεί να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα. Είναι ένας top γκολκίπερ που έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Μακάρι να τα καταφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ