2014-10-25 15:38:09
Φωτογραφία για Ξυλοκόπησαν 26χρονο Πακιστανό στην Ξάνθη
Συνελήφθησαν 3 άτομα, κατηγορούμενα για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού Τρεις νεαρούς συνέλαβε η Αστυνομία στην Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης καθώς κατηγορούνται πως ξυλοκόπησαν νεαρό Πακιστανό μέσα σε κατάστημα της πόλης.

Πρόκειται για τρία άτομα, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών καθώς και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, 24 ετών, που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν.

Ο 26χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ότι την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν, με άλλους δύο ομοεθνείς του, σε κατάστημα στην Ξάνθη, τους πλησίασαν άγνωστα άτομα και ένα εξ΄ αυτών του επιτέθηκε χτυπώντας τον, με τα χέρια, στο κεφάλι.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, κατά την διάρκεια των οποίων, συνέλαβαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον 20χρονο και το βράδυ τους άλλους δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, ήταν τα άτομα που πλησίασαν τους τρεις αλλοδαπούς, καθώς επίσης ότι ο 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ήταν αυτός που  κατάφερε τα χτυπήματα στον 26χρονο.


Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για σωματικές βλάβες, ενώ κατά διαβολική σύμπτωση το πρωί της Παρασκευής και λίγο πριν παραπεμφθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, βρισκόταν κατηγορούμενος για άλλο αδίκημα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ