2014-10-25 17:23:05
Φωτογραφία για Ριφιφί σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα της ανατολικής Θεσσαλονίκης
Ένας 26χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κλοπές σε σούπερ μάρκετ και σε καφετέρια στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης Σε βάρος του 26χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της Παρασκευής έπειτα από συναγερμό που ήχησε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Καλαμαριάς, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας που κατέφτασαν στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν, έπειτα από αναζητήσεις, τον 26χρονο δράστη, ο οποίος μαζί με έτερο συνεργό του, που αναζητείται, είχαν διαρρήξει το συγκεκριμένο κατάστημα, ανοίγοντας οπή σε υπόγειο χώρο του, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Επίσης, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται σε άλλες δύο περιπτώσεις διάρρηξης.

Συγκεκριμένα:

- περί τα τέλη του προηγούμενου μήνα, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Τούμπας, όπου αφού άνοιξαν οπές σε διάφορα σημεία του, αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.


- την ίδια περίοδο, διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απ΄όπου αφαίρεσε 22 μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Επιπλέον διαπιστώθηκε, ότι ο 26 χρονος παραβίαζε σχετικούς περιοριστικούς όρους (υποχρέωση εμφάνισης στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας του).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ