2014-10-25 21:12:30
Φωτογραφία για ΡΕΑΛ ΜΕ... ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες, εκείνη που... δάγκωνε ήταν η Ρεάλ που με τρελή ανατροπή νίκησε 3-1 τη Μπαρτσελόνα και έδειξε ότι είναι για φέτος το μεγάλο αφεντικό.

Αν υπήρχε μία ομάδα η οποία... καιγόταν στο μεγάλο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για τη νίκη, τότε αυτή δεν ήταν άλλη από τη «βασίλισσα». Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν έχει περιθώρια για ήττα στο «Clasico» καθώς κάτι τέτοιο το πιθανότερο θα ήταν καταδικαστικό για τους «μερένγκες».

Η θέληση των γηπεδούχων, φάνηκε όμως και στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανώτερη και έφτασε με άνετο και δίκαιο τρόπο στη νίκη με 3-1 για να μειωθεί η απόστασή της από την κορυφή στον πόντο και να μπει για τα καλά πλέον στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η Μπαρτσελόνα στο 4ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Νεϊμάρ ενώ στην επόμενη φάση η Ρεάλ με τον Μπενζεμά έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στο 50' ο Πέπε με κεφαλιά βάζει μπροστά την Ρεάλ και 2-1. Ο Μπενζεμά στο 61' κάνει το 3-1 στην κόντρα και κώς έτσι η "βασίλισσα" πέτυχε τρελή ανατροπή και πήρε με επιβλητικό τρόπο το ντέρμπι, δείχνοντας σε όλους τις... διαθέσεις της!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Πέπε, Ράμος, Μόντριτς (89' Αρμπελόα), Κρόος, Χάμες, Ίσκο (84' Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Μπενζεμά (87' Κεντίρα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντ. Άλβες, Ματιέ, Πικέ, Μαστσεράνο, Τσάβι (60' Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Ινιέστα (72' Σέρζι Ρομπέρτο), Σουάρες (69' Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ