2014-10-25 21:24:19
Φωτογραφία για ΤΣΟΡΙ : ΝΙΚΗ... ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έδωσε το... στίγμα του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον "αιώνιο" τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη ως... δώρο για τον κόσμο τους.

Μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος μέσος είπε στη NOVA για:

Τον ίδιο και τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή πορεία του: Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, περνάω μία πάρα πολύ καλή περίοδο, νιώθω έντονη την αγάπη του κόσμου και του συλλόγου. Πάντα είναι πολύ όμορφο να γράφεις ιστορία με έναν σύλλογο που σου φέρεται τόσο καλά που νιώθεις σαν την οικογένειά σου.

Το τι σημαίνουν οι νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας και της πρωταθλήτριας Ιταλίας: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλο τον σύλλογο και για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή και γράφουμε ιστορία για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός κάνει βήματα μπροστά, ανεβαίνει κάποια σκαλοπάτια, γίνεται λίγο πιο γνωστός απ’ όσο ήταν και μέρα με τη μέρα με πολλή δουλειά κερδίζει λίγο περισσότερο σεβασμό».

Το μήνυμά του στον κόσμο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Αυτήν την φορά αντί να μιλήσω, θέλω να δείξουμε στο γήπεδο την φιλοδοξία και τη θέληση που έχει η ομάδα να κερδίσει. Ξέρω την σημασία που έχει το παιχνίδι για μας και θα ήθελα να δώσουμε μία νίκη σαν δώρο στον κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ