2014-10-25 22:03:06
Φωτογραφία για Ετοιμότητα στη Μαγνησία για πιθανό κρούσμα έμπολα
Οι υγειονομικές υπηρεσίες του Νομού Μαγνησίας λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα, όπως αυτά προβλέπονται από το σχέδιο δράσης του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά πιθανό κρούσμα του ιού έμπολα.

Χθες, Παρασκευή 24/10/2014, πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο πολύωρη σύσκεψη υπό την προεδρία του διοικητή Κ. Καραμπάτσα, κατά την οποία εξειδικεύτηκαν οι αρμοδιότητες του προσωπικού στο Αχιλλοπούλειο, ανά ειδικότητα.

Η σύσκεψη έγινε μετά από σχετική οδηγία που έχει δοθεί προς όλα το νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση πιθανής εισαγωγής κρούσματος αιμορραγικού πυρετού έμπολα και την αποφυγή μετάδοσης της νόσου.

Ο κ. Καραμπάτσας διευκρίνισε ότι δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας, ωστόσο είναι αναγκαίο να υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για προληπτικούς λόγους. Επισημαίνεται ότι οι μονάδες υγείας έχουν καίριο ρόλο στον έλεγχο της επιδημίας, μέσω της έγκαιρης αναγνώρισης και συστηματικής απομόνωσης των περιστατικών, καθώς και της κατάλληλης ατομικής προστασίας των εργαζομένων τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ