2014-10-26 12:59:17
Φωτογραφία για ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ... ΑΝΑΣΑ! ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ  ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!
Συνέχεια στη νίκη επί της Γιουβέντους θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο μια υπέροχη εωδομάδα.

Με… φόρα από τη σπουδαία επικράτηση επί της Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική του Champions League ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη να κατάφεραν να σημειώσουν άλλη μία μεγάλη επιτυχία στην ευρωπαϊκή τους πορεία, αλλά το ματς με τον... «αιώνιο» αντίπαλο έχει άλλη σημασία για την ομάδα και τους οπαδούς της.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσιάζονται αποφασισμένοι για επιβλητική νίκη που θα αυξήσει παράλληλα τη μεταξύ τους διαφορά στους έξι βαθμούς.

Στο καθαρά αγωνιστικό, σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τους Ιταλούς, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να κάνει μία μόνο αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.


Συγκεκριμένα, ο Αφελάι θα πάρει τη θέση του Εντινγκά και ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι ο μοναδικός «κόφτης» τωνερυθρόλευκων, με τους Κασάμι και Μανιάτη να παίρνουν άλλους ρόλους μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μιλιβόγεβιτς, με έναν εκ των Κασάμι ή Μανιάτη μπροστά του. Ανάλογα θα επηρεαστούν και τα άκρα της μεσαίας γραμμής, όπου θα είναι ο Αφελάι μαζί με έναν από τους προαναφερθέντες.

Πιο μπροστά θα είναι ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Εντινγκά, Αυλωνίτης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ και Γιαννούλης.

Ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από τον Παναθηναϊκό και οφείλει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Με πάθος, θέληση και τον κόσμο τους που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν και μπορούν να πανηγυρίσουν μια ακόμα μεγαλειώδη νίκη και να "κλείσουν" μια υπέροχη εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μια γροθιά ομάδα και κόσμος... ΕΝΑ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ