2014-10-27 21:18:45
Φωτογραφία για ΘΕΛΟΥΝ... «ΠΑΚΕΤΟ» ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ - ΚΑΣΑΜΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Γερό... μπάσιμο για την απόκτησή των Μασουακού-Κασάμι από τον Ολυμπιακό ετοιμάζει για τον προσεχή Ιανουάριο η Νάπολι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της τη Δευτέρα (27/10) ιταλική ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, το "urbanpost.it", αναφέρει πως τον Ιανουάριο οι «παρτενοπέι» θα κινηθούν για την απόκτησή των δυο ερυθόλευκων επισημαίνοντας πως αμφότεροι συνιστούν... «πρωταγωνιστές των ερυθρόλευκων στους ομίλους του Champions League».

Τονίζεται δε πως οι ΜΑσουακού-Κασάμι εντυπωσίασαν τη Νάπολι στο τελευταίο ματς με τη Γιουβέντους, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 και υπογραμμίζεται πως ο μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, Ρικάρντο Μπιγκόν, αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τις προσεχείς εβδομάδες για να προχωρήσει τις μεταγραφές.

Στο τέλος του δημοσιεύματος επισημαίνεται πως η Νάπολι θα προσπαθήσει να πάρει έναν εκ των δυο παικτών γνωρίζοντας πως για τον Κασάμι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Την ίδια στιγμή στη γαλλική ιστοσελίδα, «sports.fr» υπάρχει δημοσίευμα περί του άσου της Γιουβέντους, Τζιοβίνκο. Ο βραχύσωμος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να μετακομίσει στον... Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ