2014-10-27 22:24:56
Φωτογραφία για Τέσσερα χτενίσματα για άλουστα μαλλιά
Ο χρόνος είναι πολύτιμος και φυσικά τα πράγματα που έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα άπειρα... Η αλήθεια είναι πως το να έχεις φρεσκολουσμένα μαλλιά δείχνει όνειρο... μακρινό, αφού πολλές φορές δυστυχώς δεν έχεις τον χρόνο που θα ήθελες να αφιερώσεις στα μαλλιά σου κυρίως τις καθημερινές που δουλεύεις ατελείωτες ώρες. Παρακάτω θα βρεις 4 χτενίσματα που όχι μόνο δεν μαρτυρούν πως είσαι άλουστη αλλά κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν εκθαμβωτικά!

Κοτσίδες: Ο πιο εύκολος, γρήγορος και σέξι τρόπος να δώσεις άλλη πνοή στα μαλλιά σου! Δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά να δημιουργήσεις μια κοτσίδα στο ένα πλάι που είναι σούπερ παιχνιδιάρικη σε στιλ ψαροκόκαλο ή να φτιάξεις μια γαλλική κοτσίδα που αλλάζει τελείως το λουκ σου.

Κότσος: Μπορείς να μην επιτρέψεις στα μαλλιά σου να αποκαλύψουν στις συναδέλφους πως έχεις ξεχάσει τι σημαίνει σαμπουάν τελευταία με το τον κατάλληλο κότσο!


Πώς θα πετύχεις τον τέλειο κότσο: Χτένισε τα μαλλιά σου και στη συνέχεια χώρισε τα μαλλιά σου σε 3 μέρη και «ασφάλισε» τα με τρία λαστιχάκια, ένα για το κάθε μέρος. Με κάθε μέρος φτιάξε μια κοτσίδα. Στα 2 ακριανά μέρη ξεκίνησε την κοτσίδα από ψηλά και «σφράγισε» με το λαστιχάκι στις άκρες των μαλλιών ενώ στο μεσαίο μέρος ξεκίνησε να πλέκεις την κοτσίδα σου από το λαστιχάκι και κάτω. «Γύρισε» το κάθε μέρος προς τα επάνω και στερέωσε το με λαστιχάκια! Έχεις έτοιμο έναν σούπερ στιλάτο κότσο που είναι σαν να στον έχει φτιάξει επαγγελματίας!

Ρίζες: Ναι σίγουρα το να καλύψεις τις ρίζες που αποκαλύπτουν πως έχεις λίγες μέρες να λουστείς είναι μια σωστή σκέψη. Το πώς θα τις καλύψεις είναι εδώ αυτό που είναι σημαντικό. H κοτσίδα-στέμμα όπως αυτή εδώ της Σιένα είναι ένα σούπερ εντυπωσιακό χτένισμα που κρύβει το μικρό σου μυστικό αλλά και μια μπαντάνα στο επάνω μέρος του κεφαλιού με έναν ανακατεμένο κότσο κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά!

«Γυαλισμένα»: Με λίγο τζελ μπορείς να δημιουργήσεις ένα άκρως εντυπωσιακό σχεδόν wet look που είναι στην μόδα και δεν μαρτυράει πως δεν έχεις λουστεί. Αν χτενίσεις και τα μαλλιά σου προς τα πίσω όπως στην φωτογραφία το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ