2014-10-28 10:14:10
Φωτογραφία για ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ... ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επανερχόμενος από την διακοπή, ο Ολυμπιακός πέτυχε το απόλυτο και ο Μίτσελ ετοιμάζεται να δώσει ανάσες σε βασικούς του παίκτες στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Αλώβητος και με τρεις σημαντικές νίκες βγήκε από το τελευταίο οκταήμερο... «φωτιά» ο Ολυμπιακός. Αφού απέδρασε από την έδρα του Εργοτέλη, πήρε μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους και το απόλυτο ήρθε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πάλι στο «Καραϊσκάκη».

Αυτό ήταν το ζητούμενο και τώρα σειρά παίρνει το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Μίτσελ να ετοιμάζεται να δώσει ανάσες στους παίκτες που σήκωσαν το μεγαλύτερο φορτίο σε αυτό το απαιτητικό σερί αγώνων.

Μποτία και Τσόρι θα προφυλαχθούν, ενώ μοιάζει πιθανό να επανέλθει ο Σιόβας μετά τον τραυματισμό του, δίπλα στον Αυλωνίτη, ο οποίος εξελίχθηκε στον πρωταγωνιστή του αγώνα με το νικητήριο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Θέση στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Ντουρμάζ, Φουστέρ κι από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, όπως οι Μέγιερι, Γιαννούλης, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντοσεβί, Γκαζαριάν, και Διαμαντάκος.

Ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα λόγω της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το Σάββατο στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και την Τρίτη, απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ