2014-10-28 14:04:48
Φωτογραφία για ΚΑΙ Ο... ΝΤΑΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ!
Ο Χιου Ντάλας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έδωσε το "παρών" στο "Γ. Καραϊσκάκης" και μάλιστα εμφανίζεται να έμεινε ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι "πράσινοι" να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου διαιτητή στο clasico του Φαλήρου, ωστόσο ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη.

Ο Χιου Ντάλας παρακολούθησε από κοντά το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κι εμφανίζεται να χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία του Καλογερόπουλο, όπως αναφέρει το "diaititis.gr". Από εκεί και πέρα σημειώνεται ότι θα δει και κάποιες φάσεις στο βίντεο, ώστε όταν έρθει ξανά στην Ελλάδα στις 13 Νοεμβρίου, να έχει μία πλήρη εικόνα.

Το ίδιο πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να είπε ότι θα πράξει και ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης, Δημήτρης Νταμπώσης, αναφορικά με τη φάση του 91ου λεπτού, με το καταλογισθέν φάουλ για χέρι του Πέτριτς, ενώ ανέφερε στον Καλογερόπουλο ότι θέλει να ξαναδεί και τη φάση του πέναλτι, σχετικά με το αν έπρεπε να δείξει και κόκκινη κάρτα στον Στιλ.


Όσο για τους βοηθούς Γρεβένη και Γεωργαράκο, φαίνεται ότι άφησαν ικανοποιημένο τον παρατηρητή με τις υποδείξεις τους.

* Τελικά... φαίνεται πως ΚΑΙ ο Ντάλας έχει προηγούμενα με τους "πράσινους" και είναι ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό, όπως τόσο γλαφυρά είπε ο Αναστασίου (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Άλλωστε έχουν "θαμπώσει" με την ποδοσφαιρική πανδαισία που προσφέρουν σε κάθε αγωνιστική, τόσο πολύ που προκαλούν τον τρόμο! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ