2014-10-28 15:23:37
Φωτογραφία για Ferrari Sergio: Θα την οδηγούν μόνο 6 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο
Οπως μεταδίδει το CNBC, πρόκειται να αρχίσει η παραγωγή ενός σούπερ-μοντέλου, γνωστό ως Ferrari Sergio, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε μόλις έξι τυχερούς οδηγούς σε όλον τον κόσμο.

Το εντυπωσιακό Sergio παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτων της Γενεύης το 2013. Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Pininfarina και η τιμή του θα ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια, αν και η Ferrari δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το πόσο θα κοστίζει. Εξάλλου, δεν έχει καμία σημασία Οι επίδοξοι αγοραστές θα απογοητευθούν, καθώς είναι ήδη αργά για να αποκτήσουν τη συλλεκτική αυτή Ferrari. H εταιρεία έχει ήδη προπωλήσει όλα τα Sergio σε έξι ζάμπλουτους, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν την τιμή του αυτοκινήτου. Oι εκλεκτοί που θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν στο τιμόνι του υπερπολυτελούς οχήματος είναι παραδοσιακοί πελάτες της Ferrari, οι οποίοι κλήθηκαν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την αγορά του. Οπως είναι φυσικό επικράτησαν οι...καλύτεροι ή αλλιώς αυτοί με το πιο παχυλό πορτοφόλι.


Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο CNBC ότι οι τελικές παραγγελίες έχουν επιβεβαιωθεί και η παραγωγή θα αρχίσει σύντομα με στόχο να παραδοθεί το τελικό προϊόν έως τον επόμενο χρόνο.

To εντυπωσιακό αυτοκίνητο βασίζεται τη μηχανολογική βάση και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της Ferrari's 458 Spider. Οι πόρτες θα σηκώνονται αντί να ανοίγουν προς τα έξω και η εταιρεία υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητο θα μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 km / h σε λιγότερο από 3,4 δευτερόλεπτα.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, πιθανολογείται ότι θα χρησιμοποιεί τον V8 κινητήρα της Ferrari Speciale με 605 ίππους ισχύ. Τοο υπεραυτοκίνητο είναι ανοικτό, χωρίς εμπρός παρμπρίζ, εξοπλίζεται με ρολμπαρ και οδηγείται με ... κράνος.

Πηγή: newmoney
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ