2014-10-28 21:14:14
Φωτογραφία για Ικανοποιημένη η Κομισιόν από τους αναθεωρημένους προϋπολογισμούς Γαλλίας - Ιταλίας
Η οριστική απάντηση της Κομισιόν για τον αν αποδέχεται ή απορρίπτει τους... προϋπολογισμούς της δεύτερης και της τρίτης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης αναμένεται την Τετάρτη

«Χρήσιμες και εποικοδομητικές» συνεισφορές χαρακτήρισε τις επιστολές που έστειλαν Γαλλία και Ιταλία για τις τροποποιήσεις στα σχέδια προϋπολογισμού του 2015 η Κομισίον.

Οι δύο χώρες κατέθεσαν αναθεωρημένους προϋπολογισμούς, στους οποίους θα περιλαμβάνονται μεγαλύτερες δημοσιονομικές περικοπές.

Η Γαλλία θα βρει τα χρήματα από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και με ακύρωση φοροαπαλλαγών για επιχειρήσεις, ενώ η Ιταλία μόνο από ακύρωση φοροαπαλλαγών.

Ο Επίτροπος χαιρέτισε τη «δημιουργική» κίνηση της Γαλλίας και της Ιταλίας, αποσαφηνίζοντας όμως πως το αποτέλεσμα της αξιολόγησης των προϋπολογισμών τους «παραμένει ανοιχτό», καθώς οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται.

Η οριστική απάντηση της Κομισιόν για τον αν αποδέχεται ή απορρίπτει τους προϋπολογισμούς της δεύτερης και της τρίτης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης αναμένεται την Τετάρτη Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ