2014-10-29 09:51:56
Φωτογραφία για Δελτίο Τύπου MEDISYN: Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής στο Ηράκλειο Κρήτης.
Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής MEDISYN, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην αιχμή των Ιατρικών εξελίξεων της Εργαστηριακής Ιατρικής, ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών ‘MEDISYN’, ολοκλήρωσε τις εργασίες της Διημερίδας Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής στις 18 & 19 Οκτωβρίου 2014 , στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, εξέχουσα ήταν η ομιλία αλλά και το κλινικό φροντιστήριο από την Κα Π. Χατζηβασιλείου (Ιατρός-Βιοπαθολόγος-Επιστημονική Υπεύθυνη MEDISYN), για τους Μύκητες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρακτική εφαρμογή των αποτελεσμάτων στην καθημερινή «ρουτίνα» των διαγνωστικών ιατρείων.

Το απόγευμα του Σαββάτου, συστάθηκε στρογγυλό τραπέζι για τη ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ με τις ομιλίες εξειδικευμένων επιστημόνων υγείας, του Κου Αποστολόπουλου (Βιολόγος-Κλινικός Χημικός, Υπεύθυνος Ειδικών Εξετάσεων MEDISYN) ο οποίος παρουσίασε τις νεότερες κατευθύνσεις για τη διάγνωση και τη διαχείριση της Κοιλιοκάκης και του Κου Γερολυμάτου ( Διευθυντής Παθολόγος – Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ταξιδιωτικής Ιατρικής) ο οποίος ανέπτυξε το θέμα των Προβιοτικών και την αξία τους στη βελτίωση της υγείας των πολιτών.


Την επόμενη ημέρα Κυριακή 19 Οκτωβρίου ακολούθησε ενημέρωση των μελών της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης για θέματα που απασχολούν τους πάσχοντες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία του Κου Αποστολόπουλου σχετικά με τα νέα εξελικτικά κριτήρια στη διάγνωση και την παρακολούθηση των ασθενών με Κοιλιοκάκη, όπως προτείνεται από τα διαγνωστικά ιατρεία του δικτύου Iatrica. Η Κα Ι.Χαρωνίτη (παιδίατρος-παιδογαστρεντερολόγος) ανέπτυξε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Κοιλιοκάκη στα παιδιά και στον ενήλικα-Διάγνωση, παρακολούθηση, θεραπευτική αντιμετώπιση της κοιλιοκάκης και νεότερες εξελίξεις» και η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία της Κας Νικολιδάκη (Διατροφολόγος της Nutrimed) αναφορικά με τις εξελίξεις στη διατροφολογική προσέγγιση της νόσου.

www.medisyn.eu
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ