2014-10-29 14:43:36
Φωτογραφία για Η Μπαλατσινού μιλάει για επανασύνδεση με τον Κωστόπουλο...Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Δεν χρειάζονται πολλά... άλλα λόγια όταν μιλάει η Τζένη Μπαλατσινού Η πρόσφατα χωρισμένη επιχειρηματίας, πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και πάνω από όλα μητέρα, ξαναχτύπησε μέσα σε λίγες μέρες με νέα συνέντευξη. Αυτή τη φορά όχι τηλεοπτική, αλλά στο περιοδικό ΟΚ.

Η Τζένη Μπαλατσινού προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το δελτίο Τύπου του διαζυγίου

«Έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε τι συμβαίνει και να βάλουμε μια τελεία σε “εσχατολογίες”, που θα γράφονταν. Μπορεί μετά την ανακοίνωση να επικράτησε μια αναστάτωση, αλλά ύστερα από τρεις εβδομάδες τα πράγματα ηρέμησαν. Αλλά γιατί κάνει τόση μεγάλη εντύπωση η ανακοίνωση; Όταν παντρεύεσαι ή όταν βαφτίζεις το παιδί σου, δεν το ανακοινώνεις; Γιατί λοιπόν να μην ανακοινώνεις το τέλος; Το τέλος δεν είναι γεγονός;».

Η συνύπαρξη στο πρωινό

«Δοκιμάσαμε πολύ τις αντοχές μας και οι δυο. Όταν είσαι σε μια ζωντανή εκπομπή όμως είσαι συγκεντρωμένος στη ροή. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τα προσωπικά σου. Κόσμος μπαίνει, καλεσμένοι έρχονται, μιλά με την ομάδα, γίνεται κάτι αναπάντεχο. Ήταν το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας. Έτσι το βιώσαμε και οι δυο. Τώρα στο γραφείο ο χρόνος κυλάει διαφορετικά».


Η άρνηση επιβεβαίωσης του χωρισμού το 2013

«Την προσωπική του ζωή ο καθένας πρέπει να τη διαφυλάσσει. Δεν είναι όλα για πώληση, ούτε για ενοικίαση. Πόσω μάλλον όταν κάποιος έχει οικογένεια με παιδιά. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να μοιράζομαι αυτά που μου συμβαίνουν. Όταν ο ίδιος μέσα σου δεν έχεις κατασταλάξει κάπου και κάποια πράγματα είναι σε εξέλιξη, δε μιλάς. Τι να σου έλεγα λοιπόν; “Ξέρεις με τον Πέτρο έχουμε πρόβλημα”;».

Το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης

«Η εικόνα μας ήταν πολύ δυνατή. Αυτή τη στιγμή όμως, είναι σαν να άνοιξε μια πόρτα, να βγήκαμε και οι δυο στην αυλή, και να πήγε ο ένας από τη μια πλευρά και ο άλλος από την άλλη. Τώρα αν θα ξανασυναντηθούμε μετά από χρόνια στην ίδια αυλή ή σε κάποιο άλλο μέρος δεν το γνωρίζει κανένας. Πρέπει να αυτονομηθούμε πρώτα ως προσωπικότητες και να μην μας ορίζει η συνήθεια. Και πίστεψέ με, είναι δύσκολο να αφήσεις μια συνήθεια, ακόμη και όταν σε πληγώνει. Είναι ωραίο είναι απρόβλεπτο. Μη με ρωτήσεις για το happy end ή για μετεωρολογικές προβλέψεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν αποκλείω τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου σερβίρει η ζωή. Διάβαζα προχθές ότι κάποιος μετά από ένα ατύχημα, ξύπνησε και μίλαγε ακόμα κινεζικά. Το βρήκα καταπληκτικό. Θα ήθελα να ξυπνήσω και να έχω τη φωνή της Άνι Λένοξ. Λες να μου συμβεί;».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ