2014-10-29 15:30:31
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ... ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Νικηφόρα θέλει να ξεκινήσει μία ακόμη τριάδα αγώνων ο Ολυμπιακός, καθώς απόψε υποδέχεται τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με αρκετές αλλαγές προτίθεται να παρατάξει απόψε τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πανιώνιο ο Μίτσελ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTE Sport 1).

Η αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες είναι το πρώτο από τα τρία που θα δώσουν αυτή την εβδομάδα οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι το Σάββατο αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας και την Τρίτη φιλοξενούνται από τη Γιουβέντους στο Τορίνο για το Champions League.

Για τους λόγους αυτούς ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς και να παρουσιάσει μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, ο Τσόρι έχει ένα σφίξιμο στους οπίσθιους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός για λίγες μέρες.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, μπορεί να είναι εξ' ολοκλήρου αλλαγμένο σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και ο Κασάμι που έπαιξε την Κυριακή, αναμένεται να μείνει στον πάγκο. Ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει παίκτες που έχουν ελάχιστο ως καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Στην αποστολή είναι οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος και Βούρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ