2014-10-29 16:48:49
Φωτογραφία για Επίσκεψη Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης  στις πληγείσες από τις καταρρακτώδεις βροχές περιοχές του δήμου Φαιστού
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Επίσκεψη για την αποκατάσταση των ζημιών από τις καταρρακτώδεις βροχές στις... πληγείσες περιοχές Αντισκαρίου, Τζίκουνα, Πλατιά Περάματα, Χρυσόστομος του δήμου Φαιστού πραγματοποίησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης παρόντος του δημάρχου Φαιστού Γιώργου Αρμουτάκη και άλλων εκπροσώπων της περιοχής. Στη περιοχή χθες λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων υπήρξαν μεγάλες κατολισθήσεις και ζημιές στο οδικό δίκτυο (επαρχιακό δημοτικό αγροτικό) της περιοχής αλλά και ζημιές σε θερμοκήπια από φερτά υλικά. 

Για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας η κινητοποίηση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας ήταν άμεση καθώς χωματουργικά μηχανήματα της αλλά και του δήμου απομάκρυναν τα χώματα, τις πέτρες, και άλλα αντικείμενα που είχαν κλείσει τους δρόμους ενώ την περιοχή επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης. Ωστόσο αύριο Πέμπτη τις πληγείσες περιοχές θα επισκεφθεί τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος των ζημιών ώστε να γίνουν άμεσα οι αναγκαίες παρεμβάσεις αποκατάστασης. Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδη Κουκιαδάκης επικοινώνησε με την ηγεσία του ΕΛΓΑ αιτώντας παράλληλα με το δήμο την άμεση καταγραφή των ζημιών για την αποζημίωση των παραγωγών θερμοκηπιακών καλλιεργειών."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ