2014-10-29 19:38:13
Φωτογραφία για Βίντεο που σοκάρει: Αστυνομικοί πυροβολούν 46 φορές άστεγο με ψυχολογικά προβλήματα [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]
Ενώ η οργή των Αμερικανών πολιτών για τη δολοφονία του άτυχου Μάικλ Μπράουν από πυρά αστυνομικών τον... περασμένο Αύγουστο δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει, ένα νέο βίντεο απίστευτης αστυνομικής βίας είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, απεικονίζονται οκτώ αστυνομικοί να πυροβολούν 46 φορές έναν άστεγο!

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2012 και σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο άντρας ήταν μαύρος, ονομαζόταν Μίλτον Χολ, ήταν 49 ετών, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αντρών της αστυνομίας των ΗΠΑ οι οποίοι του επιτέθηκαν σε εμπορικό κέντρο στο Μίσιγκαν, επειδή κρατούσε σουγιά!

Ο Χολ φέρεται να είχε μια διαφωνία με τον υπάλληλο ενός καταστήματος. Δυστυχώς, κρατούσε έναν σουγιά και όταν οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν και εκείνος αρνήθηκε να τον αφήσει, δεν δίστασαν να τον σκοτώσουν.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από έναν περαστικό, φαίνονται μάλιστα οι αστυνομικοί να προσπαθούν να βάλουν χειροπέδες στο άψυχο κορμί του!

Ο θάνατος του Χολ είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ωστόσο, οι αρχές χαρακτήρισαν δικαιολογημένη την αντίδραση των αστυνομικών και δεν τους άσκησαν ποινικές διώξεις. Το παρακάτω βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα από τους δικηγόρους της οικογένειας του 49χρονου, οι οποίοι κάνουν λόγο για «δολοφονία».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ