2014-10-29 23:52:20
Φωτογραφία για ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Απόλυτα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ο Μίτσελ του δίνει τις ευκαιρίες που πρέπει για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων, ο οποίος σκόραρε και το μοναδικό γκολ του Θρύλου στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, σχολιάζοντας τον αγώνα και το γεγονός ότι σκόραρε, τόνισε:

«Χάρηκα που σκόραρα, αλλά η ομάδα δεν κέρδισε το παιχνίδι και αυτό με στεναχωρεί. Πρέπει να κοιτάξουμε τι φταίει και θα μας εξηγήσει τα λάθη μας ο προπονητής για να τα διορθώσουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Το μόνο που μας έλειπε από αυτό το ματς ήταν το γκολ.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου και την έχω στην καρδιά μου. Είχα παίξει και μικρός εδώ και πάντα χαίρομαι να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα. Εγώ είμαι στο 100% και έτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το επερχόμενο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε: «Το παιχνίδι στην Τρίπολη είναι δύσκολο, γιατί ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Έχω παίξει στον Αστέρα, αλλά τώρα είμαι εδώ και θέλω να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ