2014-10-30 00:23:02
Φωτογραφία για 15 κορυφαίες τάσεις στα χτενίσματα για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τα πιο αξιοσημείωτα χτενίσματα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015, όπως παρατηρήθηκαν στις πιο δημοφιλείς επιδείξεις μόδας. 

Αυτά που ετοίμασαν οι κορυφαίοι σχεδιαστές για εμάς, μπορούν να περιγραφούν ως μοντέρνα φαντασία χρωμάτων, καινοτόμα σχέδια, περίεργες παρουσίες και αξέχαστα χτενίσματα.

1. Μαλλιά πιασμένα στο πλάι

Συνοδεύοντας τις πιο πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες παρουσίες, τα μαλλιά στερεωμένα στο πλάι κερδίζουν επάξια μία θέση στις πιο συχνά παρατηρούμενες παραλλαγές. Alexander Wang, Richard Chai, Zimmermann και Peter Som είναι μόνο μερικοί από τους σχεδιαστές που επέλεξαν το χτένισμα αυτό. Η δομή και τα σχέδια ποικίλουν, αλλά το στοιχείο που ενώνει τις επιλογές αυτές είναι τα μαλλιά πιασμένα στο πλάι.

2. Πλεξούδες

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αιθέριες παραλλαγές που βλέπουμε στις κολεξιόν
. Οι πλεξούδες είναι βασική επιλογή για τα λουκ των Marchesa, Marc by Marc Jacobs, Creatures of the Wind, Nanette Lepore, όπως επίσης και των Yuna Yang, Whit και Bora Aksu, στην περίπτωση των οποίων παρατηρούμε την επιστροφή του vintage και το ρετρό. Για πιο σοφιστικέ λουκ, μπορείτε να δείτε την επίδειξη της Jackie Fraser Swan. Οι ενδιαφέρουσες προτάσεις των Tibi και Helmut Lang είναι επίσης αξιοσημείωτες. Η Nanette Lepore λανσάρει πολύ ενδιαφέρουσες παραλλαγές όπως τη γαλλική πλεξούδα στο μπροστινό μέρος και στερεωμένη στο πλάι. Θα δείτε επίσης πλεξούδες με κορδέλες και φουλάρια, ειδικά στην επίδειξη του Honor.

3. Wet look

Συνεχίζοντας στα μοντέρνα χτενίσματα, μένουμε στο σούπερ καινοτόμο wet look, που διατηρεί τη δημοφιλή του θέση για ακόμα μία συνεχόμενη σεζόν. Thakoon και 3.1 Phillip Lim προτείνουν αυτόν τον τύπο χτενίσματος για ολοκληρωτική λάμψη. Εδώ θα προσθέσουμε τις επιλογές των Lanvin και Christopher Kane ανάμεσα στις κορυφαίες.

4. Αλογοουρά

Έχοντας γίνει ακόμα ένα αιθέριο χτένισμα που κοσμεί κάθε επίδειξη μόδας για κάθε εποχή, η κλασική αλογοουρά ποτέ δεν παραχωρεί την κυρίαρχη θέση της σε οποιοδήποτε άλλο χτένισμα. Έτσι, η επόμενη σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα μία ηγεμονία της, που παρουσιάστηκε με τις πιο διαφοροποιημένες και εξαιρετικές επιλογές που ήταν δυνατό. Οι Rag & Bone προτίμησαν ένα πιο ατιμέλητο λουκ, οι Band of Outsiders και η Rebecca Minkoff πρότειναν κλασικές, χαμηλές και πλάγιες αλογοουρές ενώ η Victoria Beckham παρουσίασε την απόλυτα εύκολη εναλλακτική, φτιαγμένη από κεντρική χωρίστρα μπροστά και χαμηλό πιάσημο πίσω. Άλλοι σχεδιαστές που επέλεξαν τις αλογοουρές, είναι οι Sally LaPointe, Byblos, Maison Martin Margiela, Valentino, Chanel, Fendi και Herve Leger.

5. Ο κλασικός γαλλικός κότσος

Ένα άλλο διαχρονικό χτένισμα που είναι συνώνυμο της κομψότητας και της λάμψης, είναι ο κλασικός γαλλικός κότσος, που συνοδεύει τα καλύτερα και κομψότερα απογευματινά λουκ. Έτσι, αυτό που οι Monique Lhuillier και Altuzarra προτείνουν ως καλύτερες επιλογές τους είναι συνδυασμοί κλασικών και μοντέρνων παραλλαγών του γαλλικού κότσου.

6. Κότσοι διαφόρων ειδών

Αν θέλετε μια άνετη και casual εναλλακτική, οι σχεδιαστές προτείνουν κότσους, στους οποίους το ζητούμενο είναι και πάλι η διαφορετικότητα. Για να πάρετε κάποια παραδείγματα μπορείτε να δείτε τις κολεξιόν των Jenny Packham, Diane Von Furstenberg, Carolina Herrera, Marissa Webb, Rag & Bone, Altuzarra, Christian Siriano, Naeem Khan και Monique Lhuillier. Οι χαριτωμένοι κότσοι μπαλαρίνας ήταν η βασική επιλογή των Roberto Cavalli, Prada, Altuzarra, Jean Paul Gaultier, Marchesa και πολλών άλλων.

7. Ίσια μαλλιά

Αυτή είναι η επόμενη επιλογή των σχεδιαστών για τη σεζόν. Οι ελαφρά ατιμέλητες εμφανίσεις συνθέτουν το βασικό τύπο για το χτένισμα αυτό. Οι κολεξιόν των Jill Stuart και Marissa Webb είναι μερικά από τα υπέροχα παραδείγματα των συνδυασμών των ατιμέλητων λουκ, ενώ τα υπερβολικά ίσια μαλλιά είναι η νούμερο ένα επιλογή στις κολεξιόν των Carolina Herrera, Ohne Titel, Prabal Gurung, Rebecca Taylor και Tanya Taylor. Ο Richard Chai προτείνει μια πιο casual εκδοχή, με φυσικά κυμματιστά μαλλιά. Για τα απόλυτα ίσια μαλλιά, μπορείτε να εμπνευστείτε από την επίδειξη της Suno.

8. Τσιμπιδάκια και φουρκέτες

Η επόμενη περίεργη και εντυπωσιακή τάση αποτελείται από χτενίσματα με ένα μεγάλο αριθμό από τσιμπηδάκια και φουρκέτες. Με τον τρόπο αυτό, δε σημαίνει πια οτι τα τσιμπιδάκια είναι προορισμένα μόνο για να στερεώνουν και να φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλά αποκτούν ένα διακοσμητικό χαρακτήρα, που συνοδεύει τη λειτουργία τους. Οι κολεξιόν των Zac Posen, Zimmermann και Reem Acra παρουσιάζουν μερικές πολύ πετυχημένες ερμηνείες αυτού του τύπου.

9. Καινοτόμα και κομψά χρώματα

Τα χρώματα έχουν επίσης σημασία στη διαδικασία δημιουργίας των τάσεων της μόδας, γι’ αυτό ακριβώς θα μιλήσουμε και για τις βασικές αποχρώσεις μαλλιών που θα επικρατήσουν αυτή τη σεζόν. Έτσι, μπορούμε να αναφέρουμε τις κόκκινες αποχρώσεις των μαλλιών των μοντέλων στην επίδειξη της Vera Wang, όπως και τις καστανές στην κολεξιόν του Duckie Brown. Μερικές ακόμα εναλλακτικές, θα βρείτε στις επιδείξεις των Marc by Marc Jacobs, Vivienne Tam και Tanya Taylor.

10. Φράντζες

Το επόμενο πείραμα των σχεδιαστών είναι οι αφέλειες όλων των ειδών και σχημάτων. Έτσι οι πιο κοντές, με ψιλοκομμένες άκρες, οι απόλυτα ίσιες και οι απόλυτα λείες αποτελούν μερικές μοναδικές εκφάνσεις των τάσεων της μόδας. Οι Zac Posen, Giles, 3.1 Phillip Lim, Alexander Wang και Oscar de la Renta παρουσιάζουν κάποιες αξιοσημείωτες επιλογές.

11. Υπερβολικά λεία και chic

Οι παρουσιάσεις και οι διαφοροποιήσεις είναι και σ’ αυτή την περίπτωση πολυάριθμες, περιλαμβάνοντας όλα τα ιδιόμορφα αλλά και τα συμβατικά χτενίσματα που μπορούν να συνδυαστούν με τη λεία εμφάνιση. Για τα πιο κλασικά λουκ, μπορούμε να δούμε τις κολεξιόν των Carolina Herrera και Ohne Titel. Οι κότσοι της Donna Karan αξίζουν επίσης να αναφερθούν.

12. Κότσοι με πλεξούδα

Αν προτιμάτε πιο σοφιστικέ χτενίσματα, μπορείτε να επιλέξετε έναν κότσο με πλεξούδα. Οι κομψές επιλογές που παρουσιάστηκαν από τους Whit, Creatures of the Wind και Josie Natori είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

13. Κυματιστά και κατσαρά μαλλιά

Δε θα μπορούσαμε να μη δούμε κατσαρά και κυματιστά μαλλιά, και οι σχεδιαστές το γνωρίζουν πολύ καλά. Γι’ αυτό, λοιπόν, έχουμε πολλές επιλογές από θηλυκά και στυλάτα χτενίσματα για κατσαρά μαλλιά, ικανά να συνοδέψουν οποιοδήποτε λουκ για όλες τις περιστάσεις. Για να εμπνευστείτε, δείτε τις επιδείξεις των Burberry Prorsum, Rochas, Blumarine, J. Mendel, Elie Tahari, Cynthia Rowley, Sass & Bide, Betsey Johnson, Ralph Lauren, Alice + Olivia, Tommy Hilfiger, Jill Stuart και Prabal Gurung, όπως επίσης των Chloé, Isabel Marant, Gucci και Rochas.

14. Στυλάτα καρέ

Για πιο μοντέρνες και δροσερές επιλογές, οι σχεδιαστές προτείνουν μια σειρά από καρέ χτενίσματα. Για πιο ατιμέλητο λουκ μπορείτε να εμπνευστείτε από τις προτάσεις του Michael Kors, για πιο κλασικό από τον Marc Jacobs, για πιο μακριά μαλλιά από τον Custo Barcelona, για εναλλακτικές από την Anna Sui, για όγκο από την Milly και για πιο νεανικές επιλογές από τη DKNY.

15. Κομψά και με όγκο

Αυτή είναι η τελευταία μοντέρνα και εντυπωσιακή επιλογή που παρουσιάστηκε στις επιδείξεις μόδας. Το ογκώδες μέρος των μαλλιών που βρίσκεται κυρίως στο επάνω μέρος του κεφαλιού, εξασφαλίζει την κομψότητα σε πολλά χτενίσματα. Αυτές ήταν οι επιλογές των Nina Ricci, Oscar de la Renta, Versace, Carolina Herrera και Dsquared2.

Δείτε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ