2014-10-30 07:18:08
Φωτογραφία για Ικανοποίηση από την εναρμόνιση του Φορολογικού Συντελεστή των Αγροτικών Φωτοβολταϊκών με τις διατάξεις του Μητρώου Αγροτών
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους κ.κ. Υπουργούς ΥΠΑΑΤ Γεώργιο Καρασμάνη και Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη για τη συμφωνία που επήλθε προκειμένου το εισόδημα των κατ' επάγγελμα αγροτών που προέρχεται απο την διαχείριση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας εώς 100 kw, να θεωρείται και να φορολογείται στο εξής ως αγροτικό, εναρμονιζόμενο με τις διατάξεις του μητρώου αγροτών (Ν. 3874/2010).

Η σημασία της ως άνω συμφωνίας είναι καθοριστική δεδομένου ότι δίνεται η δυνατότητα στους αγρότες- ιδιοκτήτες φ/β να συμμετέχουν ενεργά τόσο στα σημερινά δεδομένα του πρωτογενούς τομέα, όσο και στις εξελίξεις-προκλήσεις τις νέας ΚΑΠ 2015-2020.

Ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου που ξεκίνησε την 1/4/2014 και συνεχίστηκε μέχρι πρότινος με το Οικονομικό επιτελείο, το ΥΠΑΑΤ, το ΥΠΕΚΑ και άλλους συναρμόδιους φορείς οδεύει προς επίλυση, μετά την ψήφιση από την ολομέλεια της Βουλής.

​ Ο Πρόεδρος

Κώστας Σπανούλης

Ο Γ. Γραμματέας

Κώστας Γιωτάκος​
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ