2014-10-30 10:11:19
Φωτογραφία για Συρία: Κακοστημένη προβοκάτσια τουρκικής εμπνεύσεως;
 

Περίεργα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν και πάλι στην Συρία. Μετά από τις νέες καταγγελίες αντικαθεστωτικών περί χρήσης χημικών από τον τις συριακές δυνάμεις του Άσαντ, ξαφνικά προέκυψε και βομβαρδισμός στρατοπέδου προσφύγων ελικόπτερο του συριακού Στρατού!

Όπως κατήγγειλαν οι αντικαθεστωτικοί ένα συριακό ελικόπτερο βομβάρδισε με δύο barrel bombs στρατόπεδο προσφύγων στην περιοχή του Ιντλίμπ, σκοτώνοντας δεκάδες άτομα, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά. Αμέσως δε εμφανίστηκε σχετικό βίντεο στο YouTube, που δείχνει την σφαγή των αμάχων.

Μη όντας σε θέση να γνωρίζουμε τι έχει συμβεί πραγματικά, απλώς θα περιοριστούμε να αναφέρουμε πόσο πολύ ανόητο θα ήταν από την πλευρά Άσαντ να προχωρήσει, αυτή την στιγμή ειδικά, σε μια τέτοια ενέργεια, που κανένα στρατιωτικό πλεονέκτημα δεν θα του παρείχε και νερό στον μύλο τον αντιπάλων του θα έριχνε. 

Μήπως κάποιοι άλλοι πετούσαν το ελικόπτερο, αν και εφόσον υπήρξε ελικόπτερο; Διότι η όλη υπόθεση θυμίζει έντονα κακοστημένη προβοκάτσια, από αυτές που σωρηδόν σχεδιάζουν τουρκικά επιτελεία, όπως άλλωστε έχουν αποκαλυφθεί από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και άλλα τινά, στο πλαίσιο της σύγκρουσης μέχρις εσχάτων ανάμεσα στον Ερντογάν και τον ιμάμη Γκιουλέν.

- See more at: http://www.defence-point.gr/news/?p=115119#sthash.gdqp1S55.dpuf
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ