2014-10-30 17:39:32
Φωτογραφία για Δε πάει καλά ο κόσμος: Δείτε γιατί το έσκασε ο γαμπρός την ημέρα του γάμου...[photos]
Η δήλωση της σταρ του Hollywood,  Audrey Hepburn ότι "μια γυναίκα ομορφαίνει όσο μεγαλώνει", μάλλον βρίσκει αντίθετο τον μελλοντικό γαμπρό, που παράτησε τη νύφη σίξυλη λίγο πριν τον γάμο τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα.

Ο γαμπρός περίμενε τη μέλλουσα γυναίκα του για να βγάλουν τις φωτογραφίες του γάμου τους, εκεί όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη, όπως αποδείχθηκε,  έκπληξη.

Η αραβωνιαστικιά του εμφανίστηκε μεταμφιεσμένη σε ηλικιωμένη γυναίκα ρωτώντας τον, αν  θα την αγαπάει ακόμη και όταν θα έχει αυτή την εμφάνιση. Μάλιστα τον κατηγόρησε για μοιχεία λέγοντας : " Είναι γυναικάς, είχε πολλές φιλενάδες στο παρελθόν."

Η αντίδραση του γαμπρού ήταν απίστευτη, αφού το έβαλε στα πόδια και εγκατέλειψε την αγαπημένη του. Το ζευγάρι χώρισε μετά από έναν έντονο καυγά για το αν τελικά θα τραβήξουν τις φωτογραφίες με τη νύφη να έχει τη συκγεκριμένη εμφάνιση. Ο γαμπρός, επέμενε η κοπέλα να βγάλει το μακιγιάζ, με την ίδια να αρνήται πεισματικά, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε πρόβλημα αφού επρόκειτο να περάσουν όλη τη ζωή τους μαζί.

Τελικά, η νύφη δεν έβαλε την παράξενη αμφίεση και ο γαμπρός την άφησε να κλαιεί απαρηγόρητη στη μέση του δρόμου, με τους περαστικούς να παρατηρούν το απίστευτο θέαμα με αμηχανία.

Πηγή: Dailymail Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ