2014-10-30 18:50:40
Φωτογραφία για Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη στη Βέφα Αλεξιάδου και το «αντίο» στην Αλεξία
Επί σειρά ετών, η Ελένη Μενεγάκη συνεργάστηκε στην τηλεόραση με την Βέφα Αλεξιάδου και γνώρισε όλη την οικογένειά της και την Αλεξία. Αυτές τις δύσκολες ώρες, μετά τον ξαφνικό χαμό της Αλεξίας Αλεξιάδου, η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια:

«Είναι τρομερό όταν φεύγει ένας άνθρωπος σε τόσο νεαρή ηλικία. Την Αλεξία τη γνώρισα, όπως και όλη της την οικογένεια, πριν από 20 χρόνια όταν πρωτοσυνεργάστηκα με την Βέφα Αλεξιάδου, την κυρία Βέφα μας που έμαθε σε πολλούς από εμάς -βεβαίως και σε μένα- τη μαγειρική. Τη μαγειρική όχι ως αγγαρεία, την αγάπη του να βρίσκεσαι στην κουζίνα, να παίρνεις υλικά και να δημιουργείς κάτι το οποίο θα κάνει και τους άλλους πάρα πολύ χαρούμενους. Η κυρία Βέφα πολλές φορές ερχόταν στο πλατό μαζί με την μικρή της κόρη, την Αλεξία, η οποία μετά το 1995 είχε αρχίσει σιγά σιγά να ασχολείται κι εκείνη με τη μαγειρική. Από όσο τους έζησα μαζί δέκα χρόνια στον ΑΝΤ1 και τον πρώτο χρόνο στον Alpha που η κυρία Βέφα είχε δική της εκπομπή και μια φορά τη βδομάδα ήμασταν και μαζί και η Αλεξία ερχόταν και κάναμε διάφορα πολύ ωραία πράγματα. Εγώ είχα γνωρίσει έναν πολύ τρυφερό άνθρωπο, μια πολύ τρυφερή μαμά»...


Η Ελένη Μενεγάκη, στη συνέχεια, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στην Βέφα Αλεξιάδου. «Δεν ξέρω τι μπορεί κανείς να εκφράσει μέσα από την τηλεόραση τέτοιες στιγμές, τι να πω σε μια μάνα που χάνει το παιδί της; Το κουράγιο είναι λίγο! Το ότι τη νιώθω και είμαι κοντά της, πάλι είναι λίγο. Νομίζω ότι περισσότερα έχεις να πεις κατ' ιδίαν με τον άνθρωπο που γνωρίζεις καλά, τη στιγμή που εκείνος έχει τη διάθεση να σε ακούσει, γιατί αυτή τη στιγμή ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Να νιώσει θέλει την αγάπη αυτών που ξέρει ότι μπορεί να έχει. Τίποτε άλλο! Εγώ να στείλω και σε εκείνη και στην μεγάλη αδελφή της Αλεξίας τα θερμά μου συλλυπητήρια και να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί και πολύ δύναμη στην κυρία Βέφα! Στην κυρία Βέφα μας!», κατέληξε η Ελένη και της έστειλε ένα μεγάλο φιλί!

Πηγή: zappit
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ