2014-10-30 20:34:10
Φωτογραφία για ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΑΝΚΙ...
«Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση του Μπιανκί» αναφέρει επίσημη ανακοίνωση της oικογένειας του Γάλλου και της Marussia και συμπληρώνει, ότι...

«ο Ζουλς συνεχίζει να μάχεται»!

Η οικογένεια του Ζουλς Μπιανσί και η ομάδα της Marussia εξέδωσαν, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση του νεαρού πιλότου, η οποία εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται «κρίσιμη, αλλά σταθερή».

Η ρώσικη ομάδα, που δεν θα λάβει μέρος στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ στο Οστιν του Τέξας, επιβεβαίωσε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του Γάλλου μετά το ατύχημά του πριν σχεδόν τέσσερις εβδομάδες στη Σουζούκα και επεσήμανε, ότι δεν προβλέπεται η μεταφορά του σε κάποιο άλλο νοσοκομείο. Έτσι θα εξακολουθήσει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μίε της Ιαπωνίας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναλυτικά

«Αυτή την Κυριακή θα συμπληρωθούν τέσσερις εβδομάδες από το ατύχημα του Ζουλς και αυτός εξακολουθεί να βρίσκεται στο Γενικό Ιατρικό Κέντρο Μίε στο Γιοκαϊσι
. Η κατάστασή του εξακολουθεί και περιγράφεται από το ιατρικό προσωπικό ως κρίσιμη, αλλά σταθερή. Αν και δεν έχουμε κάποιες νέες πληροφορίες για εσάς, βιώνουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι από όλον τον κόσμο, οι οποίοι υποστηρίζουν τον Ζουλς και τον ενθαρρύνουν στον αγώνα του. Νιώθουμε υποχρεωμένοι απέναντι σε αυτούς τους πολλούς θαυμαστές, να συνεχίσουμε να τους τροφοδοτούμε με πληροφορίες, όσο σύντομες και να είναι.

Ο Ζουλς συνεχίζει να μάχεται. Αν και υπήρξαν ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με τον σχεδιασμό της συνέχισης της νοσηλείας του Ζουλς, ο αγώνας του θα συνεχιστεί προς το παρόν εδώ στο Γιοκαϊσι. Προσεγγίζουμε τα πράγματα βήμα προς βήμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι από καρδιάς για την υπομονή και την κατανόηση, που βίωσε η οικογένειά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Παραμένουμε πεπεισμένοι, ότι στον Ζουλς παρέχεται η καλύτερη δυνατή νοσηλεία από το Γενικό Ιατρικό Κέντρο του Μίε: οι γιατροί βρίσκονται εδώ σε στενή επαφή με τους νευροχειρουργούς του Πανεπιστημίου Λα Σαπιέντζα στη Ρώμη και με τον καθηγητή Ζεράρ Σαγιέν, τον πρόεδρο της ιατρικής επιτροπής της FIA.

Θα δημοσιεύσουμε νέα ανακοίνωση, όποτε θα κριθεί απαραίτητο. Στο ενδιάμεσο διάστημα ευχαριστούμε όλους εκείνους, που έχουν στις σκέψεις τους και στις προσευχές τους τον Ζουλς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ