2014-10-30 20:50:07
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα 7 από τα πιο τρομακτικά ζώα στον κόσμο [photos + video]
Ανατριχιαστικά ψάρια, …Γκόλουμ, οξύθυμοι χιμπατζήδες και φονικές αράχνες. Το ζωικό βασίλειο μπορεί να μοιάζει και με σκηνικό θρίλερ Δείτε επτά από τα πιο τρομακτικά ζώα:

1. Aye Aye Lemus

Μοιάζει με το Γκόλουμ από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Αλλά αντί για τη Μέση Γη, ζει στη Μαδαγασκάρη, και όταν δεν είναι απασχολημένο στην αναζήτηση του… πολύτιμου δαχτυλιδιού, χρησιμοποιεί τα ανατριχιαστικά μακριά του πόδια για να τραφεί με προνύμφες.

2. Dolomedes triton

Πιάνουν ψάρια πέντε φορές μεγαλύτερα από το μέγεθός τους και όχι μόνο ρίχνουν μέσω των δοντιών τους δηλητήριο, αλλά ψεκάζουν τα θύματά τους και με οξύ ώστε να είναι ευκολότερη η λεία.

3. Amblypygi

Αυτό το ζώο συνδυάζει κάθε ανατριχιαστικό στοιχείο. Τεχνικά αυτός είναι ένας σκορπιός, αλλά επίσης μοιάζει και με αράχνη.

4. Sarcastic Fringehead

Γίνεται ακόμα πιο τρομακτικό, από ότι φαίνεται στην όψη, όταν ανοίγει το στόμα του 5. Wolftrap Anglerfish


Αυτός ο… τύπος είναι τόσο τρομακτικός που προκαλεί ανατριχίλα ακόμα και στα ψάρια. Έχει ενσωματωμένο στο κεφάλι του ένα είδους καλαμιού… ψαρέματος, με το οποίο προσελκύει τα ψάρια τα οποία στη συνέχεια καταβροχθίζει με το τεράστιο σαγόνι του. Ευτυχώς για μας, τα Wolftrap Anglerfish βρίσκεται σε πολύ βαθιά νερά.

6. Santino the chimp

Μπορεί να μοιάζει με ένα συνηθισμένο χιμπατζή σε ζωολογικό κήπο, αλλά είναι ένα έξυπνο, πάρα πολύ έξυπνο ζώο.

Το 2009, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου Furuvik στη Σουηδία άρχισαν να παρατηρούν ότι άρχισε να πετάει πέτρες στους επισκέπτες. Με τον καιρό μάλιστα, άρχισε και γινόταν όλο και καλύτερος: Όχι μόνο έβρισκε το στόχο, αλλά άρχισε να κρύβει τις πέτρες για να μην τον αντιληφθούν και στη συνέχεια, ακριβώς όταν τα πλήθη συγκεντρώνονταν γύρω του, τα εκσφενδόνιζε προς τον κόσμο.

7. Atretochoana eiselti

Αυτό και αν είναι τρομακτικό! Ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του ’60 ενώ ένα από τα μέρη που ζει είναι και η Βραζιλία. Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ