2014-10-31 04:54:09
Φωτογραφία για Γ. Μανιάτης από Πάτρα: Συστράτευση προοδευτικών δυνάμεων με πυλώνα το ΠΑΣΟΚ η «Δημοκρατική Παράταξη»
«Διεκδικούμε ένα άλλο μέλλον για την Ελλάδα. Η Δημοκρατική Παράταξη που έχει ως βασικό πυλώνα το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να συστρατεύσει σε αυτή την προσπάθεια όλες τις ευρύτερες δυνάμεις προόδου».

Αυτό τόνισε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στην οδό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, λίγο πριν την εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε στα προβλήματα της κοινωνίας σημειώνοντας πως «αν θέλουμε η Ελλάδα να σταθεί πάλι στα πόδια της, δεν μπορεί παρά να είναι μια χώρα που παράγει πλούτο, το πρόσημο πρέπει να είναι προοδευτικό και να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, διεκδικώντας ένα άλλο μέλλον για την πατρίδα μας».

Παράλληλα ο κ. Μανιάτης χαρακτήρισε λαθεμένη πρωτοβουλία τον τρόπο καθορισμού του ΕΝΦΙΑ, ενέργεια που μαζί με άλλες αντίστοιχες, «αφήνουν πληγές», όπως χαρακτηριστικά είπε. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι οι ηγεσίες των κομμάτων αλλάζουν με συνέδρια κομμάτων.


Επιπλέον, σχολίασε τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά λέγοντας πως «αυτά απέχουν παρασάγγας από αυτά που θα πάρει στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ καθώς τώρα ο κόσμος ακόμη βλέπει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Το ΠΑΣΟΚ πήρε στις πλάτες του τις ευθύνες μιας ολόκληρης 30ετίας. Χαράξαμε πολιτική εθνικής υπευθυνότητας δυστυχώς με κόστος».

Όσον αφορά τα εσωκομματικά ζητήματα, αλλά και απαντώντας σε ερώτηση του PatrasTimes, για τη στάση του Αχαιού πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και των υποστηρικτών του, σημείωσε: «Δεν είναι ευχάριστη η μεγάλη εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ. Σε όλα τα κόμματα όμως γίνεται αυτό. Εμείς προχωράμε στη συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων».

Και συμπλήρωσε ο κ. Μανιάτης: «Αρνήθηκα όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο κόμμα να σχολιάσω ζητήματα προεδρίας. Και ο Γιώργος Παπανδρέου με τίμησε με θέση υφυπουργού και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με θέση υπουργού. Πρέπει να ξεχάσουμε τους παλιούς διαχωρισμούς. Ενωμένοι όλοι εμείς να διεκδικήσουμε αυτό που θέλει ο ελληνικός λαός με μια παράταξη σταθερότητας για τη χώρα και προστασίας των κοινωνικών δικαιωμάτων».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ