2014-10-31 10:42:02
Φωτογραφία για Η Apacer στη Electronica 2014
Η 26η Electronica θα διεξαχθεί από τις 11 έως και τις 14 Νοεμβρίου στο Μόναχο. Το 2012 προσέλκυσε πάνω από 70.000 επισκέπτες κάνοντας την τη μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρονικών στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης η Apacer θα επιδείξει προϊόντα που θα τη βοηθήσουν να επεκταθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά και στις βιομηχανικές εφαρμογές. Θα εκθέσει μία σειρά επαγγελματικών δίσκων SSD και μνήμες με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας έτσι τη θέση της ως ηγέτιδα και πρωτοπόρος εταιρία στην αγορά.Το 2013 η Apacer, είχε χαρακτηριστεί ως η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία βιομηχανικών SSD από τη Gartner Research. 

 Φέτος η Apacer έχει κατασκευάσει προϊόντα αιχμής, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα και χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες. Θα παρουσιάσει προϊόντα όπως SSD υψηλών ταχυτήτων με πάχος μόλις πέντε χιλιοστών και χωρητικότητας 256 GB και SSD με ειδική επίστρωση που τους επιτρέπει να λειτουργούν και κάτω από το νερό
. Επίσης θα εκθέσει τους Core Security SSD με ειδική προστασία κατά την εκκίνηση και την τεχνολογία CorePower καθώς και το Combo SDIMM, τον πρώτο συνδυασμό DRAM και SSD σε ένα module. Τέλος οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πιο πρόσφατους SSD με SATA 3.0 και PCIe, όπως επίσης και τις κορυφαίες μνήμες DDR4. Έχοντας πάνω από δέκα χρόνια στη αγορά των SSD, η Apacer είναι γνωστή για την ικανότητά της να καλύπτει τη ζήτηση των προϊόντων της ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες αλλά και να παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη. Το περίπτερο της Apacer στην Electronica 2014 θα είναι το Stand 175, Hall 6 .

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ