2014-10-31 11:01:23
Φωτογραφία για Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ απόφαση των συναδέλφων του αδικοχαμένου ζευγαριού: Τι θα κάνουν για το κοριτσάκι που έμεινε πίσω μόνο του
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης, από την είδηση του θανάτου ενός ζευγαριού σε τροχαίο, στην εθνική οδό στο ύψος του Φόδελε.

Μέσα στο μοιραίο αμάξι, ήταν και η 12χρονη κόρη τους, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στο ΠΑΓΝΗ. Το κοριτσάκι, μάλιστα, ήταν σε κατάσταση σοκ και για αυτό δεν συνεργαζόταν με τα σωστικά συνεργεία. 

Το μόνο που έλεγε συνέχεια είναι ότι πονούσε πολύ. Στο πλευρό του βρίσκονται οι γιαγιάδες του που με όση δύναμη διαθέτουν προσπαθούν να το φροντίσουν.

Το πρωί, της Παρασκευής, στα Χανιά συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο αδικοχαμένο ζευγάρι.

Παράκληση της οικογένειας είναι να μην κατατεθούν στέφανα και αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν υπέρ των ξενώνων συνοδών ασθενών του νοσοκομείου Χανίων στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Την ίδια στιγμή, σε μία συγκινητική πράξη προχωρούν οι επαγγελματίες εικονολήπτες και φωτογράφοι των Χανίων, οι συνεργάτες και οι φίλοι του ζευγαριού.

Οι συνάδελφοί τους αποφάσισαν να λειτουργούν το στούντιο "ΚΦ" των αδικοχαμένων γονιών και τα χρήματα που θα μαζέψουν από τις δουλειές τις οποίες είχαν κλείσει πριν πεθάνουν, να τα δώσουν στη μικρούλα..
Πηγή 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ