2014-10-31 16:15:54
Φωτογραφία για Εκπροσώπηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης - Πεύκης στην τελετή Αγιασμού στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λυκόβρυσης για τη νέα προσκοπική χρονιά! [photos]
Με τη δέσμευση των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Πεύκης Λυκόβρυσης ότι και τη νέα χρονιά θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στα μέλη της προσκοπικής κίνησης και να στηρίζει το σημαντικό δημιουργικό και εθελοντικό έργο του πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος  αγιασμός στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λυκόβρυσης για την έναρξη της περιόδου 2014 – 2015.

Ειδικότερα, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Σκαμάκη Χρήστου, Παπανικολάου Ευάγγελου και του προέδρου του ΚΥΠΑΠ Γκαραβέλα Νικόλαου, γονέων και φίλων του προσκοπισμού, ο Πάτερ Κωσταντίνος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης τέλεσε το αγιασμό στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, δίνοντας τις πατρικές ευχές του για μία εποικοδομητική  χρονιά.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Λυκόβρυσης κο Αναστάσιο Μαυρίδη, ο Αντιδήμαρχος κος Παπανικολάου Ευάγγελος συνεχάρη τα μέλη του 1ου Συστήματος για την εθελοντική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για μία επιτυχημένη, παραγωγική χρονιά, με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης βρίσκεται στο πλευρό τους υποστηρίζοντας το έργο τους.  


Η κα Μουστάκα Σοφία, Υπαρχηγός του Συστήματος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό Συστήματος κο Κώστα Χρονόπουλο που απουσίαζε στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αναφέρθηκε στους στόχους της νέας περιόδου, ενώ ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κος Αλέξανδρος Πίκουλας ανέδειξε το έργο της Επιτροπής την περίοδο 2013 – 2014 και κάλεσε τους παρευρισκόμενους γονείς αλλά και την δημοτική αρχή να συμπαρασταθούν ενεργά στα εκδηλώσεις που προετοιμάζει η Επιτροπή.

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λυκόβρυσης έχει έδρα στην οδό Αγίας Παρασκευής 17 , στο Δάσος "Αργύρη" στην Λυκόβρυση.          
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ