2014-11-01 11:15:26
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο ΟΑΕΔ προσφέρει στέγη στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου
Εγκαταστάσεις στις Εργατικές Κατοικίες της Ανθείας στην Πάτρα παραχωρεί ο ΟΑΕΔ στο Δήμο της Πάτρας για να στεγάσει κοινωνικές υπηρεσίες. Σήμερα έγινε αυτοψία στα καταστήματα του Οργανισμού και σε λίγο καιρό αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το θέμα:

«Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργου Διδασκάλου και του Περιφερειακού Διευθυντή ΟΑΕΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιάννη Καρβέλη, δρομολογήθηκε η διαδικασία αναζήτησης κατάλληλων κτιριακών υποδομών για τη στέγαση κοινωφελών δράσεων του Δήμου Πατρέων, μέσω της παραχώρησης χρήσης καταστημάτων ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, επιτόπια επίσκεψη στο χώρο των εργατικών κατοικιών Ανθείας. Η εν λόγω κτιριακή υποδομή, περιλαμβάνει 5 καταστήματα συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ., σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, προκειμένου να στεγάσουν κοινωφελείς δραστηριότητες του Δήμου, συμπληρωματικά με τις υφιστάμενες υποδομές της περιοχής.


Στην επίσκεψη παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΑΕΔ και ο Αντιδήμαρχος έργων– καθαριότητας-μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Πατρέων, Χρήστος Κορδάς, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η προτεινόμενη λύση επεξεργάζεται ήδη από κοινή ομάδα εργασίας των εμπλεκομένων υπηρεσιών προκειμένου άμεσα να οριστικοποιηθεί, σε συνάντηση που θα έχει ο Γενικός Γραμματέας με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

«Ανταποκρινόμενοι με ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης στα αιτήματα της κοινωνίας μας, ενώνουμε δυνάμεις με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών» δήλωσε, μετά την επίσκεψη ο κ. Διδασκάλου.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ