2014-11-07 16:30:35
Φωτογραφία για Έξι βαποράκια στην Κάλυμνο στην φάκα της αστυνομίας - Δεν έχει τέλος ο χορός της διακίνησης ναρκωτικών στο νησί
Δεν έχει τέλος ο "χορός" της διακίνησης ναρκωτικών στην Κάλυμνο, αφού... το αστυνομικό δελτίο της περιοχής, είναι πάντα "διανθισμένο" με περιπτώσεις από το νησί.

Διαστάσεις επιδημίας πλέον έχει λάβει το θέμα των ναρκωτικών στην ακριτική Κάλυμνο, που βιώνει την ανεργία, την εγκατάλειψη και την καλπάζουσα μετανάστευση προς το εξωτερικό. Και ενώ οι έμποροι του "λευκού θανάτου" κάνουν "πάρτι" στο νησί, ακόμα αναμένεται η πλήρης δραστηριοποίηση του ΚΕΘΕΑ ενώ ο ΟΚΑΝΑ δεν έχει λειτουργήσει μέχρι σήμερα.

Στον εισαγγελέα στην Κω οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι έξι συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών, μετά από χθεσινή επιχείρηση του ΑΤ Καλύμνου.

Μετά από έρευνα που διενήργησαν οι άνδρες της αστυνομίας, βρήκαν και κατέσχεσαν από τους έξι συλληφθέντες, 71,7 γραμμάρια ηρωίνης, 10 ναρκωτικά χάπια, σύνεργα χρήσης και διαμοιρασμού ναρκωτικών με υπολείμματα ηρωίνης, 3 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 2 υπολογιστές tablet, 8 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.508,60 ευρώ.


Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής, διακίνησης και αγοροπωλησίας ναρκωτικών ουσιών και μεταφέρθηκαν το πρωί στην Κω, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Όλοι τους είναι ντόπιοι και από αυτούς οι πέντε είναι άνδρες ηλικίας 26, 31, 35, 38 και 44 ετών, ενώ μαζί τους ήταν και μια 35χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, η σύλληψη έγινε κατόπιν έρευνας στο σπίτι των τριών από τους συλληφθέντες, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως "στέκι" για την διακίνηση των ουσιών σε τοξικομανείς του νησιού και οι αστυνομικοί τους "έπιασαν στα πράσα" την στιγμή που "διαπραγματεύονταν" ποσότητα ναρκωτικών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ