2014-11-09 17:16:31
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ... 5-1 ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ! *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε ταχύτητα κόντρα στον Πανθρακικό και επικρατώντας με το ευρύ 5-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήρθε (τουλάχιστον προσωρινά) σε απόσταση βολής (-2) από τον ΠΑΟΚ!

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό, είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια και πήραν άνετη νίκη μπροστά στον κόσμο τους!

Έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ, αυτή τη φορά οι παίκτες του Μίτσελ βρήκαν λύσεις απέναντι σε κλειστή άμυνα, με τον Οσπανό τεχνικό να βλέπει τους ποδοσφαιριστές που πήραν την ευκαιρία τους στην ενδεκάδα να την αξιοποιούν.

Ντομίνγκεζ (36' πεν.), Μπουχαλάκης (39'), Αυλωνίτης (67'), Διαμαντάκος (84') και Μήτρογλου (90') τα γκολ των ερυθρόλευκων, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν από την άσπρη βούλα με τον Κάσες (79').

Πλέον στο Λιμάνι περιμένουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για να δουν τη διαφορά που θα τους χωρίζει από την κορυφή, πριν από την νέα διακοπή του πρωταθλήματος.


Στα καθαρά αγωνιστικά Περισσότερο ίσως και από μια πειστική εμφάνιση απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο, αυτό που ήθελε να δει ο Μίτσελ απέναντι στον Πανθρακικό ήταν η αντίδραση των παικτών του σε μια κλειστή άμυνα, κάτι που μέχρι τώρα -σε πιο δύσκολα ματς βέβαια- ήταν σημείο προβληματισμού για τον προπονητή των ερυθρόλευκων.

Αυτή τη φορά πάντως δεν χρειάστηκε να... αγχωθεί για το πώς θα διασπάσει ο Ολυμπιακός την αντίπαλη άμυνα. Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, φάνηκε όμως να λείπει το… κάτι παραπάνω που θα έφερνε και το γκολ. Τελικά το προβάδισμα ήρθε από την άσπρη βούλα με τον Τζάνη να «τρώει» την προσποίηση του Τσόρι και στην συνέχεια να τον ανατρέπει.

Ο Αργεντίνος μέσος ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα και λίγο αργότερα, μετά από φάση διαρκείας ο Μπουχαλάκης με σουτ από τα όρια της περιοχής διεύρυνε τον δείκτη του σκορ και διαμόρφωσε τις συνθήκες για ένα... όμορφο μεσημέρι για τους ερυθρόλευκους. Κάτι που θα είχε συμβεί από ακόμα πιο νωρίς όμως το δοκάρι στέρησε ένα ακόμα γκολ πριν το ημίχρονο, στην κεφαλιά του Διαμαντάκου.

Ήταν φανερό όμως πως κι αυτό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, αφού οι παίκτες του Μίτσελ δεν έδειχναν καμία διάθεση να... κατεβάσουν ταχύτητα.

Αφότου οι ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν να βρίσκονται συνεχώς απέναντι από τον Πασχαλάκη που έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα -για την ομάδα του- το σκορ.

Ο Ντοσεβί... προειδοποίησε με σουτ στο δοκάρι και ακολούθησε ντεμαράζ ευκαιριών από τον Ολυμπιακό. Ο Γιαννούλης "σημάδεψε" τον Αυλωνίτη και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης έδωσε την ασίστ και στο γκολ του Διαμαντάκου που σκόραρε και αυτός με το κεφάλι για να έρθει το πέμπτο γκολ από τον Μήτρογλου με κοντινή προβολή.

Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους ήρθε από... απερισκεψία του "πιστολέρο" (χέρι) και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάσες.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με το ευρύ σκορ που ήθελε ο κόσμος του και ξεκίνησε την προσπάθειά του να... καλύψει το χαμένο έδαφος μέχρι την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όπου θα προσπαθήσει να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και θα έχει βάλει γερές βάσεις για το 42ο πρωτάθλημα της Ιστορίας του!

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί (75' Μήτρογλου), Αφελάι (56' Φουστέρ), Ντομίνγκες (69' Ντουρμάζ), Διαμαντάκος.

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες, Σερφά (46' Τσουμάνης), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος (60' Μεχία), Αράμπα (80' Λίτσκας), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Δείτε από την κάμερα της Νova...

Το 1-0 του Τσόρι ΕΔΩ

Το 2-0 του Μπουχαλάκη ΕΔΩ

Το 3-0 του Αυλωνίτη ΕΔΩ

Το 3-1 ΕΔΩ

Το 4-1 του Διαμαντάκου ΕΔΩ

Το 5-1 του Μήτρογλου ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ