2014-11-10 17:16:51
Φωτογραφία για Αμέτρητοι μη νόμιμοι μετανάστες, Αλβανοί και Σύριοι, έρχονται από την Αλβανία!
Το τελευταίο διάστημα διαστάσεις έχει πάρει η είσοδος στην Ελλάδα μη νόμιμων μεταναστών από την Αλβανία... Όχι μόνο Αλβανών, αλλά και Σύριων, που τα κυκλώματα τους οδηγούν εκεί για να βρουν διέξοδο προς την Ευρώπη, αλλά από την Αλβανία προωθούνται ρακένδυτοι προς την παραμεθόριο περιοχή των ελληνοαλβανικών συνόρων. 

Στο μεταξύ συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Α΄ τμήματος συνοριακής φύλαξης Φιλιατών, τρεις Αλβανοί, ηλικίας 21, 25 και 33 ετών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, οι τρεις αλλοδαποί επέδειξαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου. Ακόμη συνελήφθη στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 47χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά δύο παράνομων μεταναστών
. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 47χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο ομοεθνείς του, έναν 27χρονο άνδρα και μία 24χρονη γυναίκα, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, με τελικό προορισμό την Πάτρα. Κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, λόγω διοικητικής απέλασης.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 47χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά. Ακόμη συνελήφθη στην περιφερειακή οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ιωαννίνων, μία ομογενής, κατηγορούμενη για μεταφορά μίας μη νόμιμης μετανάστριας. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι μεταφερόταν προς το εσωτερικό της χώρας, μία 44χρονη Αλβανίδα, η οποία στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ