2014-11-10 17:22:33
Φωτογραφία για Με σημαντική προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η 11η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου
Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η 11η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που... πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Στην 11η κατά σειρά δράση που υλοποιήθηκε σε συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2012 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν 120 διαφορετικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της δράσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «θα συνεχίσουμε να προωθούμε τέτοιες δράσεις όπου οι πολίτες θα λαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στη χαμηλότερη τιμή. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη ενισχύοντας τον με κάθε δυνατό τρόπο και το Μαρούσι θα βρίσκεται παντα στη πρώτη γραμμή».

Χάρη στον αίθριο καιρό αλλά και στην επαναφορά των αγροτικών δράσεων έπειτα από καιρό και κατόπιν των παρεμβάσεων του Δημάρχου Αμαρουσίου, από νωρίς το πρωί, στο σημείο της διάθεσης των προϊόντων άρχισαν να προσέρχονται χιλιάδες καταναλωτές που υπολογίζεται ότι σε αριθμό έφτασαν τα 3.500 άτομα.


Πολλά από τα βασικά προϊόντα εξαντλήθηκαν από νωρίς λόγω της μεγάλης ζήτησης όπως το ελαιόλαδο, τα όσπρια, το ρύζι και τα άλευρα.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσάζοντα.

Η ενέργεια που πλέον έχει γίνει θεσμός και αποτελεί στήριγμα για πολλές οικογένειες της πόλης αλλά και από άλλους δήμους της Αττικής, για άλλη μία φορά διεξήχθη με υποδειγματική οργάνωση και τάξη.

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για το επίπεδο της οργάνωσης και τη συνεργασία τους με την ομάδα συντονισμού της δράσης, εξέφρασαν οι συμμετέχοντες παραγωγοί. Συνεχάρησαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, που πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες όπως αυτή. Ο Δήμος Αμαρουσίου υλοποιεί με συνέπεια τέτοιες πρωτοβουλίες ως ο πρώτος που ξεκίνησε τέτοιες δράσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής προσφέροντας σε καιρό κρίσης στους καταναλωτές πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ευχαριστίες απηύθυναν, επίσης, στον Π. Τσιτσιμπάση, υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων, για την άψογη οργάνωση και τάξη.

Η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους όπως και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην υλοποίηση της προσπάθειας, και τους παραγωγούς για την προσφορά ποσοτήτων τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γνωστοποιείται ότι η επόμενη 12η Εορταστική Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ