2014-11-10 17:25:23
Φωτογραφία για Αίγιο: Κρίθηκαν προσωρινά ακατοίκητες ακόμη και πολυκατοικίες – Ενημέρωση και του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο
Αρκετά μεγαλύτερες από τις αρχικές εκτιμήσεις, φαίνεται πως είναι οι ζημιές που... επέφερε σε κτίσματα σε ολόκληρη την Αιγιάλεια, ο σεισμός των 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα .

Από την πρώτη στιγμή δεν διεφάνησαν τα προβλήματα που επέφερε ο επιφανειακός σεισμός, όμως ακόμη και σήμερα συνεχίστηκαν τα τηλέφωνα από τους ιδιοκτήτες που έλειπαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε δεν είχαν δει αν έχουν υποστεί ζημιές και σε τι μέγεθος οι οικίες τους.

Το σημαντικότερο όμως πρόβλημα, είναι πως αντιμετωπίζουν πλέον ζήτημα ακόμη και πολυκατοικίες, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί με «κίτρινο» χρώμα.

Αυτό βέβαια σημαίνει όπως τόνισε στο PatrasTimes, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, πως φέρουν ελαφριές βλάβες, όμως προσωρινά δεν μπορούν να κατοικηθούν αν δεν περάσουν για νέο έλεγχο τα συνεργεία του δευτεροβάθμιου ελέγχου.

Από το πρωί, όπως τόνισε ο Δήμαρχος επιπλέον εκατό πολίτες έχουν επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία ώστε να ζητήσουν να γίνει έλεγχος στα σπίτια τους για ρωγμές σε τοιχοποιία και κολώνες.

Να σημειωθεί πως στις 6 μ.μ. ο Δήμαρχος κ. Παναγόπουλος θα καταφθάσει και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ώστε να ενημερώσει το Σώμα για την κατάσταση στην περιοχή μετά το σεισμό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η McLaren ανακοινώνει Αλόνσο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η McLaren ανακοινώνει Αλόνσο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ