2014-11-11 03:26:08
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω Τρικάλων: Δεν πληρώνουμε! Σεισάχθεια τώρα!
Οι πολλές δόσεις, ρυθμίσεις, διευκολύνσεις σε ΕΝΦΙΑ, φόρους, χαράτσια, τράπεζες, ταμεία είναι παγίδα! Στοχεύουν να πάρουν τα τελευταία ΕΥΡΩ, απ’ όσους έχουν λίγα ακόμα και τα... χρειάζονται για την ίδια την επιβίωσή τους. Να τα πάρουν απ’ αυτούς που είχαν σταματήσει να πληρώνουν ή θα σταματούσαν από στιγμή σε στιγμή, λόγω αδυναμίας. Με το κόλπο των πολλών δόσεων - που παρουσιάζεται ως … διευκόλυνση των αδυνάτων! - ο επιθανάτιος ρόγχος των πληρωμών παρατείνεται μέχρι που θα τους πάρουν και το τελευταίο ΕΥΡΩ! Και πάλι θα χρωστάνε! Τέλειο το κόλπο της αδίστακτης κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Μην ξεγελιέστε και μην παγιδευόσαστε!

Προηγείται το γάλα των παιδιών σας και η δική σας (μας) επιβίωση. Όχι το τάισμα του αχόρταγου μνημονιακού Μινώταυρου που οδήγησε ήδη μέσα ή στα κράσπεδα της μεγάλης φτώχειας και εξαθλίωσης τα 2/3 του ελληνικού λαού. Μην τους φοβάστε! Τίποτα χειρότερο δεν μπορούν να σας κάνουν απ’ αυτά που έχετε πάθει ήδη. Κι αυτά τα πάθατε επειδή τους ακολουθήσατε από φόβο ή εξαπατημένοι. Είναι τρομοκράτες και μαστόρια στην απατεωνιά.


Ήδη το 1/5 του λαού δεν πληρώνει τίποτα σ’ αυτούς (Εφορίες, Τράπεζες κ.λπ.), λόγω απόλυτης αδυναμίας (απόλυτα εξαθλιωμένοι). 1/2 ακόμα του ελληνικού λαού, που έχει χρήματα μόνο λόγω οφθαλμαπάτης του, πρέπει ν’ ακολουθήσει ΤΩΡΑ το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Αλλιώς, σε λίγο δεν θα έχει ούτε να φάει!

Συμπολίτες!

→ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ σ’ αυτούς που διοχετεύουν τον ιδρώτα μας στους πλούσιους και τους δανειστές τοκογλύφους!

→ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ γιατί δεν έχουμε (πια)!

→ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ για τον λαό!

Την ερχόμενη Πέμπτη 13/11 και ώρα 8:30 μ.μ. συγκεντρωνόμαστε στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (πρώην ΚΤΕΛ) για λήψη πρακτικών μέτρων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Να είμαστε όλοι εκεί! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ