2014-11-12 08:22:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι άνεργοι και οι ανασφάλιστοι οργανώνουν κίνημα κατα των πλειστηριασμών
Συνάντηση για την οργάνωση κινήματος κατά των πλειστηρασμών θα πραγματοποιηθθεί την Τετάρτη στις 12 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σωματείο ανέργων – ανασφάλιστων και επισφαλώς εργαζόμενων Ν. Αχαϊας.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρουν:

«Τα τελευταία χρόνια με την επιλογή της Πολιτικής ηγεσίας να ακολουθήσουν μνημονιακή πολιτική (σκληρής λιτότητας) και με πρόσχημα την ανάπτυξη εξαθλιώνουν και υποδουλώνουν τους πολίτες οικονομικά (μειώσεις μισθών και συντάξεων, με υπέρογκους φόρους κτλ) με σκοπό να ξεπουλήσουν τη χώρα στο Κεφάλαιο και στους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Ήδη έχουν αρχίσει οι πλειστηριασμοί και μετά τις 1/1/2015 απελευθερώνεται και τυπικά η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Τι κάνουμε θα μείνουμε απαθής? Και θα περιμένουμε τη σειρά μας? Θέλουμε να έχουμε στρατιές αστέγων?

Το Σωματείο Ανέργων -Ανασφάλιστων και Επισφαλώς εργαζόμενων Ν. Αχαϊας μετά από απόφαση που πάρθηκε στη συνέλευσή του, αποφάσισε ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ.


Καλούμε λοιπόν τον Πατρινό λαό, το Εργατικό Κέντρο, Σωματεία, Λαικές Συνελεύσεις, Φορείς , Φοιτητικούς συλλόγους καθώς και ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ, ΣΧΕΔΙΟ Β, ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ (με τους οποίους έχουμε ήδη μιλήσει) να παραβρεθούν στο Εργατικό Κέντρο στις 12/11/2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:30 μμ σε μια προσπάθεια δημιουργίας κοινού μετώπου Αντίστασης που θα προέλθει από τη συζήτηση και τις αποφάσεις μας . Το να αντιδράσουμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας μπροστά στη λαίλαπα που έρχεται το χρωστάμε σε μας και στα παιδιά μας. Άλλωστε ο φόβος του κεφαλαίου και των συνεργατών του είναι ένας λαός ενωμένος που διεκδικεί τα δικαιώματά του

Αρχή και πρόταγμα μας είναι: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ