2014-11-13 20:15:59
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την καθυστέρηση σημαντικής αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ
Αγαπητό tromaktiko,

θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με μια κάρτα αναλήψεως μετρητών της γιαγιάς μου, απλά και μόνον επειδή έχει... ταλαιπωρηθεί δίχως να φταίει και η ταλαιπωρία συνεχίζεται γι'αυτήν.

Λοιπόν πριν περίπου 1,5 μήνα τηλεφώνησαν από την τράπεζα της κάρτας της, την Alpha Bank συγκεκριμένα και την ενημέρωσαν ότι λόγω ενός προβλήματος, πιθανότατα υποκλοπής από το ΑΤΜ που έβγαζε χρήματα έπρεπε να της ακυρώσουν την κάρτα και να της βγάλουν νέα. Αφού λοιπόν πρώτα επιβεβαιώσαμε ότι όντως ήταν από την τράπεζα πηγαίνοντας σ' ένα υποκατάστημα,κάναμε εκεί τις κινήσεις για την έκδοση της νέας της κάρτας και του νέου pin που έπρεπε να ξαναεκδοθούν λόγω υποκλοπής. Μας ενημέρωσε επίσης η ομολογουμένως πολύ ευγενική υπάλληλος ότι θα παραλάβουμε την κάρτα και το pin εντός 10 εργάσιμων ημερών,την κάρτα στην διεύθυνση της γιαγιάς μου και το pin στην δική μου διεύθυνση.


Βέβαια κάποτε θυμάμαι πως όταν ήταν να εκδόσεις νέα κάρτα,σου έδιναν το Pin στο χέρι και δεν σου το έστελναν ταχυδρομικά για να μην προκύψει καμία “στραβή” και το ότι άλλαξε αυτό το σύστημα η συγκεκριμένη τράπεζα το θεωρώ μεγάλο λάθος, οπότε θα ήθελα να το διόρθωνε αυτό.

Περνάνε λοιπόν οι δέκα εργάσιμες, κανένα από τα 2, περνάνε άλλες 5, πάλι τίποτα και έτσι ξανασυνοδεύω την γιαγιά μου στην τράπεζα. Εκεί λοιπόν η ίδια εξυπηρετική υπάλληλος μας λέει ότι δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει, μάλλον καθυστέρησαν τα ΕΛΤΑ και ας περιμένουμε 5 μέρες ακόμα και να ξαναπάμε.

Περνάει το 5ήμερο και αφού δεν ήρθε τίποτα, ξανά τα ίδια. Ακυρώνουμε την κάρτα που ήταν να σταλεί και επανεκδίδουμε νέα.

Ε, λοιπόν, ούτε η κάρτα δεν μας έχει έρθει, αλλά ούτε και το pin.

H alpha Bank όμως από πλευράς της τα έχει επανεκδόσει.

Επίσης ο θείος μου ακόμα περιμένει την πιστωτική του κάρτα,την οποία την έχουν εκδώσει από άλλη τράπεζα και την έχουν στείλει,αλλά ακόμα δεν την έχει παραλάβει από τα ΕΛΤΑ.

Και κάτι που δεν είναι τόσο σημαντικό όσο οι πιστωτικές αλλά θα το αναφέρω και αυτό,βλέπω σφραγίδα παραλαβής των ΕΛΤΑ σε λογαριασμό μου από την cyta καρτοκινητή συνήθως γύρω στις 10 ή 11 του κάθε μηνός,μόνο που τον παραλαμβάνω 2 ή 3 του επομένου όπου και έχει λήξει!

Λοιπόν που οφείλετε η τόση καθυστέρηση από τα ΕΛΤΑ επιτέλους;Δεν μιλάμε για κάτι ασήμαντο μα μιλάμε για κάρτες τραπέζης και pin που είναι ότι πιο σημαντικό και θα έπρεπε να στέλνονται το συντομότερο δυνατόν και όχι να καθυστερούν τόσο πολύ πια.

Ίσως να μην λάβω απάντηση ποτέ, αλλά τα ΕΛΤΑ κάποτε τα εκτιμούσα,αλλά μετά από αυτή την κίνηση τους, έχουν αρχίσει να χάνουν της εκτίμησης μου.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ