2014-11-14 15:50:53
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Τεράστια προβλήματα στη Χίο εξαιτίας της κακοκαιρίας - Πλημμύρισαν 15 σπίτια [photos]
Με ιδιαίτερη σφοδρότητα χτύπησαν τη Λαγκάδα τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που... πλήττουν ολόκληρη τη Χίο από αργά χθες βράδυ. Η ισχυρή βροχόπτωση έγινε αιτία να πλημμυρίσουν τουλάχιστον 15 σπίτια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astraparis.gr, στη Λαγκάδα βρίσκονται ήδη 20 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 οχήματα, για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Ιάκωβος Αρχοντάκης εκτιμά ότι οι ζημιές που τελικά θα αποκαλυφθούν θα είναι μεγαλύτερες, αφού αυτή την περίοδο πολλά σπίτια παραμένουν κλειστά και οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν.

Προβλήματα έχουν σημειωθεί και στο αποχετευτικό δίκτυο του οικισμού, ενώ οι ζημιές στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν όταν ένα μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω του.

Τα προβλήματα από την νεροποντή ξεκίνησαν νωρίς το πρωί όταν ο χείμαρρος που κατεβαίνει από το Αγρελωπό ξεχείλισε, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει την παραλιακή ζώνη του οικισμού και να παρασύρει τα πάντα στο διάβα του.

Αυτή την ώρα συνεργεία κλιμάκια του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές και αποκαθιστούν τις ζημιές.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ