2014-11-14 17:34:13
Φωτογραφία για «ΒΟΜΒΕΣ» ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
Mε αφορμή τη δολοφονική επίθεση κατά του Ζωγράφου, πρόθεση των υπευθύνων των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας είναι να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. 

Σήμερα έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ με  πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος προχώρησε σε σοβαρότατες καταγγελίες για την επίθεση στον Ζωγράφο αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε με ονόματα και λεπτομέρειες για το ζήτημα αλλά και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξερχόμενος από το ΔΣ της Super League, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Δυστυχώς σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να αντιμετωπίσει μία δολοφονική ενέργεια σε ένα πρόσωπο της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, στον κ. Ζωγράφο, όπου είναι μέλος της ΚΕΔ. Εγώ είχα ηθική υποχρέωση να έρθω στο σημερινό συμβούλιο, με μεγάλη μου λύπη, προβληματισμό και να καταγγείλω ακριβώς με ονόματα, με επίθετα, τι ακριβώς με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου, για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες τρεις μέρες και έχει σχέση άμεση με αυτό το γεγονός, με τον ξυλοδαρμό του κ. Ζωγράφου. Με την κατάσταση του κ. Ζωγράφου σήμερα. Είναι κάτι το οποίο πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Είμαι στην διάθεση και της ελληνικής Αστυνομίας και της ελληνικής Δικαιοσύνης, των εισαγγελέων, να με καλέσουν, να πάρουν τα πρακτικά από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και να πράξουν ανάλογα. Θα δείτε ότι αυτά που συμβαίνουν, όχι μόνο τις τελευταίες τρεις μέρες, γιατί μίλησα για ότι έχει συμβεί και στην περυσινή περίοδο στην 3η Εθνική και τι έχει συμβεί φέτος στην Football League, και το τι έρχεται του χρόνου στην Super League.

Είναι πράγματα τα οποία πρέπει να μας προβληματίσουν και να πούμε και το εξής: Ότι πριν από 2,5 χρόνια σε έναν φούρνο στην Καλαμάτα υπήρξε ένα ατυχές γεγονός. Με ανώνυμες καταγγελίες, οι εισαγγελείς άνοιξαν το τηλέφωνό μου, του Προέδρου του Ολυμπιακού, των αντιπροέδρων, του κ. Θεοδωρίδη, του κ. Βρέντζου, για ένα διάστημα 3 μηνών, 4 μηνών, δεν ξέρω ακριβώς και μας άκουγαν καθημερινά. Έχει γίνει μία έρευνα σε όλο της το μεγαλείο. Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολήθηκαν. Καλά έκαναν. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά πρέπει με τον ίδιο ζήλο και οι εισαγγελείς και η Αστυνομία και οι αρμόδιες Αρχές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αντιμετωπίσουν τις κτηνωδίες που έχουν γίνει, το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να ανοίξουν τηλέφωνα. Να γίνει μία σωστή έρευνα και να είστε σίγουροι πως θα βγάλουμε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είτε αυτοί είναι λαθρέμποροι στο επάγγελμά τους, είτε αυτοί είναι άνθρωποι που καθημερινά αυτό που ξέρουν και έχουν μάθει είναι να απειλούν παράγοντες, να απειλούν διαιτητές, να απειλούν ανθρώπους του ποδοσφαίρου και να μην φτάνει μόνο η απειλή, να έχουμε και ξυλοδαρμό και δολοφονικά χτυπήματα, μόνο και μόνο για να τους φιμώσουν, μόνο και μόνο για να τους φοβίσουν, μόνο και μόνο για να πετύχουν τον σκοπό τους. Και αυτό πρέπει να σταματήσει! Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούν αυτοί οι τυχοδιώκτες να διώξουνε τους νοικοκύρηδες από αυτόν τον τόπο. Δεν το επιτρέπω εγώ αυτό, δεν το επιτρέπουν όλοι οι υγιείς Έλληνες και είναι κάτι το οποίοι πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ σοβαρά.

Καθώς επίσης σκέφτομαι στις επόμενες δεκαπέντε με είκοσι μέρες, να δώσω μία Συνέντευξη Τύπου γιατί δεν έχω μιλήσει εδώ και 4,5 χρόνια για το τι έχω κάνει στο ελληνικό Ποδόσφαιρο, τι σχέση έχω εγώ με το κράτος, τι έχω πληρώσει, τι έχουμε πληρώσει σαν Ολυμπιακός και το τι έχουμε κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επίσης τι έχουν κάνει αυτοί οι τύποι που θέλουν να φέρουν την διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να ξεκινήσουμε, πως έχουν ξεκινήσει, οι καταδίκες τους, τι έχουν κάνει, τι έχουν πληρώσει, τι φόρους έχουν πληρώσει τι πρόστιμα έχουν φάει, ποιοι είναι αυτοί οι τύποι τέλος πάντων, που μιλάνε για διαφάνεια. Που μιλάνε για ένα καθαρό ποδόσφαιρο ή για μία καθαρή ελληνική κοινωνία. Αυτά που σας λέω είναι πάρα πολύ σοβαρά και όπως είπα θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ανακουφισμένος, όλα αυτά να μην τα λέω μπροστά στις κάμερες, στα μικρόφωνα αλλά σε αρμόδιες Αρχές, οι οποίες θα πράξουν ανάλογα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ