2014-11-14 21:35:48
Φωτογραφία για Έβαλε τον αδερφό της να βιάσει 15χρονη - Νόμιζε ότι τους κάρφωσε στις αρχές
Σε περισσότερα από 10 χρόνια φυλακή καταδικάστηκαν η Aliyah Weekes και ο αδερφός της Lacquan για τον βιασμό 15χρονης τον περασμένο χρόνο Η έφηβη σύμφωνα με το newsit, οργάνωσε τον βιασμό της μαθήτριας από τον αδερφό της σε σοκάκι ως τιμωρία επειδή νόμιζε ότι τους κάρφωσε στην αστυνομία.

Η Aliyah Weekes απείλησε αρχικά τη 15χρονη με σωματική βία, λέγοντας της πως "οι ρουφιάνοι παίρνουν ράμματα". Μετά όμως άλλαξε γνώμη και είπε στην ανήλικη πως είναι τυχερή και πως θα πρέπει απλά να κάνει σεξουαλικές χάρες σε μια ομάδα νέων.

Έσυραν τότε τη 15χρονη σε ένα σοκάκι, όπου τη βίασε ο αδερφός τη Aliyah Weekes, ενώ μια 16χρονη ενθάρρυνε τον βιασμό. Ο Lacquan Weekes καταδικάστηκε για βιασμό, ενώ η αδερφή του και η 16χρονη καταδικάστηκανγια βοήθεια και υποκίνηση της επίθεσης.

"Αυτό δεν ήταν μια παιδαριώδης τρέλα. Ήταν ένα φρικτό έγκλημα" σχολίασε ο δικαστής Jeremy Donne. Όλα ξεκίνησαν επειδή η Aliyah αμφισβήτησε τη 15χρονη, πιστεύοντας ότι είχε πει κάποια πράγματα για αυτήν σε άλλους.


Ενώ προσπάθησε να της εξηγήσει, η Aliyah δεν ενδιαφερόταν να ακούσει την απάντηση αλλά ήθελε περισσότερο να την αμφισβητήσει με απειλητικό τρόπο. Το θύμα σύρθηκε σε ένα σοκάκι όπου ο Lacquan Weekes τη βίασε, με την κοπέλα να προσπαθεί να ξεφύγει λέγοντας "αν δεν με αφήσετε, θα είναι χειρότερα για εσάς".

Η επίθεση σταμάτησε όταν δύο περαστικοί πέρασαν από το σοκάκι και τότε η ανήλικη έτρεξε στο σπίτι της όπου βρήκε αστυνομικούς που κάλεσε η μητέρα της επειδή νόμιζε πως είχε εξαφανιστεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ