2014-11-14 23:23:04
Φωτογραφία για ΕΛΛ.-ΑΡΓΥΡ.: Ξεκινάει η Μελέτη Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο Ελληνικό- Η διαδικασία
Άλλη  μία εξαγγελία της νέας Δημοτικής Αρχής Ελληνικού – Αργυρούπολης παίρνει στον δρόμο της υλοποίησής της Με πρόταση του Δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 5/11/2014, το έργο της Μελέτης  Ελεγχόμενης Στάθμευσης στην Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού θα συμπεριληφθεί στα έργα του  Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του δήμου, με τροποποίησή του, ώστε να γίνει δυνατή η ανάληψη κονδυλίου ύψους 15.000 ευρώ από το αποθεματικό του που θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Όπως ανάφερε στο Δ.Σ. ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος:

«Το έργο αυτό της κυκλοφορικής μελέτης, που φυσικά θα συμπεριλαμβάνει τις περιοχές γύρω από το ΜΕΤΡΟ, ολόκληρη την Ιασωνίδου και την Αγ. Παρασκευή, θα αναλάβει εξειδικευμένο Μελετητικό Γραφείο, που θα μας υποβάλει την  τεκμηριωμένη πρότασή του, πλέον αυτού που θα μπορεί να κάνει και η Τεχνική Υπηρεσία μας.

»Στη συνέχεια θα γίνουν διαβουλεύσεις με τους πολίτες  για να ακούσουμε τις δικές τους παρατήσεις και προτάσεις  πάνω στα συμπεράσματα της μελέτης αυτής και, έτσι, να καταλήξουμε συντεταγμένα σε αυτό που μπορεί και πρέπει να γίνει για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

»Γιατί αυτή τη στιγμή το κυκλοφοριακό πνίγει το Ελληνικό, οι δημότες μας δεν μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους  και πρέπει, επιτέλους, αυτό το εκκρεμές μέχρι σήμερα θέμα να το αντιμετωπίσουμε και να το λύσουμε με γενναίες αποφάσεις. Και θα το κάνουμε».    
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ABEO: Cydia tweak new (beta)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ABEO: Cydia tweak new (beta)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ